Spectacolul ”Tom Degeţel”, pus în scenă la Teatrul Gulliver. A adunat aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această duminică, începând cu ora 10,30, spectatorii de toate vârstele vor pătrunde în minunata lume a poveştilor, alături de „Tom Degeţel”. Spectacolul, pus în scenă de Daniel Stanciu, este o montare extrem de vie, plină de haz şi nerv.

Scenografia foarte sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului „Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, “Premiul special al juriului”, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a adunat aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat, în 2007, de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia.

Pentru vizionarea spectacolului, se pot achiziţiona bilete online de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite