Oţelul a învins Unirea Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul Galaţi a câştigat astăzi partida cu Unirea Alba Iulia, de pe teren propriu, scor 1-0, în cadrul etapei a 31-a din Liga I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Sălăgeanu, în minutul 37.

Partida a fost la discreţia celor de la Oţelul, care au ajuns foarte des în faţa porţii adverse, însă au fost lipsiţi de concentrare la finalizare. Giurgiu (7'), Pena (9'), Viglianti (36' şi 44'), Antal (45') au irosit ocazii uriaşe. Golul a fost marcat de Sălăgeanu, cel mai bun jucător al partidei, cu un şut la colţul lung, imparabil, din marginea careului, uşor lateral dreapta.
În repriza secundă, Unirea Alba iulia a avut şansa de reveni, cu două ocazii ratate într-un singur minut (76') de către Stanciu şi Bălţoi.


Blaz Sliskovici, antrenorul formaţiei din Alba Iulia, a apelat la o măsură inedită pentru a încercă să egaleze, făcând toate cele trei schimbări în acelaşi moment (66'). „Ne aşteptam la un meci greu, ştiam că întâlneam o echipă ofensivă. Oţelul şi-a creat multe ocazii în prima repriză, când a şi marcat, după care ne-a fost greu să mai revenim. Eu am făcut tot ce am putut, chiar şi trei schimbări în acelaşi timp. Jocul nostru s-a mai îmbunătăţit, ne-am creat două-trei ocazii de gol, însă se pare că nu am putut mai mult. Consider rezultatul just, pentru că Oţelul a jucat mai bine decât noi. Ne mai rămân trei meciuri în care trebuie să producem incredibilul", a spus Sliskovici.


Observatorul de arbitri, Dan Petrescu, a mărturisit că a fost surprins de decizia lui Sliskovici de a face trei schimbări deodată. „A fost foarte ciudat, mai ales că se vede foarte rar aşa ceva. Eu nu-mi amintesc ca în toată cariera mea, atât ca antrenor cât şi ca observator, să mai fi văzut aşa ceva", a spus Dan Petrescu.


Marius Stan, directorul general al FC Oţelul, a spus că această victorie este importantă prin prisma consolidării locului opt în clasament, poziţie care la finalul campionatului aduce un plus de aproape 300.000 de euro din drepturile de televizare prin comparaţie cu locul nouă. „O partidă relaxată şi, totodată, relaxantă. Puteam să ne facem meciul mai uşor din prima repriză, dar aşa ner este dat nouă, să avem emoţii până în ultimele secunde. Am obţinut o victorie importantă, meritată, care ne consolidează locul opt. Dorinel Munteanu şi.-a respectat promisiunea făcută în iarnă, a adunat tot atâtea pucnte ca în tur, acum aşteptăm să depăşească bilanţul din prima parte a campionatului", a declarat Marius Stan.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite