La aproape patru luni de la moartea prin înecare a unui bărbat, poliţiştii încă încearcă să afle identitatea acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asupra bărbatului, al cărui cadavru a fost pescuit de poliţişti din Dunăre, nu s-au găsit documente de identitate, obiecte sau valori.

Pe 16 octombrie 2017, din apele fluviului Dunărea a fost pescuit un cadavru cu identitate necunoscută, al unei persoane de sex masculin.

Semnalmentele acestuia sunt următoarele:

-constituţie atletică, înălţime de aproximativ 1,75 – 1,80 m, faţa ovală, păr şaten, scurt, drept, nas mijlociu, gura mijlocie, barba neîngrijită, tatuaj pe braţul drept reprezentând un animal (pumă);

-îmbrăcat cu următoarele obiecte vestimentare: pulover negru cu glugă şi nasturi în faţă, bluză de trening neagră, tricou verde cu inscripţia ”Sport Wear Caddinhone”, pantalon lung negru, gen trening, pantofi tip sport de culoare neagră, şosete negre.

”Asupra persoanei decedate nu au fost găsite documente de identitate, obiecte sau valori. Cine poate oferi informaţii cu privire la identitatea bărbatului este rugat să sune la 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată secţie de poliţie”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite