Copii, în weekend sunteţi aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi. „Croitoraşul cel Viteaz” va fi o sursă inepuizabilă de hohote de râs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii, părinţii şi bunicii sunt invitaţi în weekend, la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”. Deşi a avut premiera în urmă cu 16 ani, spectacolul se bucură şi în prezent de succes.

„Croitoraşul cel Viteaz” soseşte duminică, 13 martie, la Teatrul de Păpuşi „Gulliver”. Spectacolul va începe la ora 10:30 şi va fi mai mult decât un simplu spectacol pentru copii. Este o probă de imaginaţie, de inteligenţă şi virtuozitate.

Părinţii care-şi iau copiii de mână şi merg să-l vadă pe Croitoraş nu au nicio şansă să se plictisească, iar cei mici vor fi de-a dreptul încântaţi. Adaptarea pentru scenă a regizorului Cristian Pepino face din textul Fraţilor Grimm, ajutat, desigur, de talentul actorilor, o sursă inepuizabilă de hohote de râs.

Din distribuţie fac parte actorii Eduard Şişu, Marian Sterian, Rodica Panu, Adina Ariton, Aurelian Iorga, Gina Geru, Elena Marin, Nicole Lungu şi Mircea Vâjâianu.

În anul 2000, „Croitoraşul cel Viteaz” a obţinut marele premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”, ediţia a VIII-a.

Preţul unui bilet pentru copii este de 10 lei, iar adulţii vor plăti o taxă de 12 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite