FOTO Şcoala care se implică în campania de construire a spitalului de oncologie pentru copii. „Om mare, poate fi cărămida pe care ai pus-o la spitalul pe care îl construim pentru copii mici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala Gimnazială Nr. 7 Focşani, în parteneriat cu Asociaţia “Dăruieşte Viaţă” , Parohia “Sfântul Gheorghe Nord” şi Biserica "Sf. Nicolae Stroe"   organizează Campania Caritabilă de Strângere de Fonduri #NoiFacemUnSpital în sprijinul construirii Primului Spital de Oncologie şi Radioterapie pentru copiii din România.

În cadrul campaniei, care se derulează între 1 martie-12 aprilie, elevii Şcolii Nr. 7 vor confecţiona  mărţişoare, felicitări de 8 Martie, pe care le-au pus deja în vânzare, până pe data de 12 aprilie.

“Om Mare, şi în acest an împărtăşim cu tine una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste, bunătate şi altruism de care copiii şcolii noastre dau dovadă. Anul trecut, împreună cu tine, Om Mare, am devenit Acţionari la "Bursa de fericire" (350 de acţiuni) - #NoiFacemUnSpital , primul spital de oncologie si radioterapie pediatrică din România. Lucrate cu migală şi pasiune de elevii noştri mici şi mari, poţi achiziţiona lucrările noastre, pentru orice sumă consideri tu, Om Mare. Le găseşti, atât la expoziţia deschisă în holul şcolii, cât şi la Biserica Sf. Gheorghe- Nord, în perioada 1 martie- 12 aprilie 2020. Suma va fi donată integral în contul Asociaţiei "Dăruieşte viaţă". Noi vom pune din nou o cărămidă, o cărămidă fericită, care poate fi şi cărămida ta, Om Mare! Poate fi cărămida pe care ai pus-o la spitalul pe care îl construim pentru oamenii mici. Bravo, Donatorule! URNEşte-te! Mândreşte-te cu cărămida ta!", potrivit reprezentanţilor Şcolii Nr. 7.

Cei ce doresc să se alăture acestei campanii sunt invitaţi să achiziţioneze obiectele, banii fiind viraţi în conturile: Dăruieşte viaţă: ING Bank, sucursala Bucureşti – Cont Lei RO08 INGB 0000 9999 0317 5286, Cont Euro RO68 INGB 0000 9999 0471 5148 sau SMS la 8864 cu mesajul “Spital” (4euro/lună) sau SMS la 8844 cu mesajul “Spital” (2 euro/lună).
Locaţii pentru donaţii: Şcoala Gimnazială Nr.7 Focşani, Parohia “Sf. Gheorghe-Nord”, Biserica sf. Nicolae Stroe.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite