Autorii escrocheriei din Vrancea prin metoda "Accidentul" au fost prinşi. Cine i-a înfundat pe falşii procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Falşii procurori au fost arestaţi
Falşii procurori au fost arestaţi

Prinderea lor a fost facilitată de o femeie din comuna Boloteşti, care nu s-a lăsat înşelată şi a anunţat poliţia.

Falşii procurori căutaţi de poliţie de mai multe zile, după ce au înşelat mai mulţi vrânceni cu metoda Accidentul, au fost în sfârşit prinşi.

Lor li s-a înfundat în timp ce pregăteau o nouă lovitură, la Boloteşti. Ei au sunat o femeie din localitate, căreia i-au cerut 15.000 de lei sub pretextul că nepoţii ei au făcut accident grav, soldat cu două victime şi banii sunt necesari pentru împăcarea cu victimele, pentru a fi exoneraţi de răspunderea penală.

Femeia nu a căzut în păcatul celorlalţi vrânceni păcăliţi şi a anunţat poliţia. Astfel, cei doi escroci au fost prinşi în timp ce negociau cu femeia care i-a dat în vileag.

"În urma verificărilor efectuate cu operativitate pe raza localităţii au fost identificaţi un tânăr de 27 ani, din municipiul Medgidia şi un bărbat de 36 ani, din oraş Murfatlar, judeţul Constanţa. În sarcina acestora s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune (Metoda Accidentul), fapte comise în perioada 26-30.07.2016, prejudiciu fiind de 32.000 lei. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de cu propunere de arestare preventivă", potrivit scms. Bogdan Toader, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

Acum, poliţiştii vor să afle dacă mai sunt şi alte persoane care au fost înşelate de cei doi indivizi.

Săptămâna trecută, două persoane, una din Jariştea şi alta din Răstoaca au fost înşelate de cei doi indivizi, care s-au dat drept procurori.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite