Grindeanu, despre războiul din Siria: „Condamnăm atacul cu arme chimice care a avut loc acum câteva zile. Sunt acţiuni care nu au justificare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat la Craiova că România condamnă atacurile cu arme chimice din Siria, pe care le consideră fără justificare.

„Am avut o discuţie în această dimineaţă şi cu ministrul Apărării şi cu ministrul Afacerilor Externe. Ceea ce pot să vă spun este că noi ca şi stat condamnăm atacul cu arme chimice care a avut loc în urmă cu câteva zile. Aceste lucruri trebuie pedepsite şi tot ceea ce decurge, angajamentele noastre ca ţară NATO le vom respecta. Dar atacul de tipul a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, care nu are legătură cu nicio regulă internaţională, trebuie pedepsit. Sunt acţiuni care nu au nicio justificare“, a declarat la Craiova, premierul României, Sorin Grindeanu. 

Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă SUA a anunţat statele membre despre atacul din Siria. 

 „Sunt convins că partenerii NATO şi nu numai ai Statelor Unite ale Americii, vorbim de chestiuni militare, au fost informaţi, nu am niciun fel de dubiu din acest punct de vedere“, a mai precizat Grindeanu la Craiova. 

    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite