Și-a băgat prietenii în spital după ce a provocat un grav accident rutier în Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul șofer a intrat cu mașina în două autoturisme parcate pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a zburat la peste 50 de metri.

Pompierii au scos cu greu victimele din interiorul mașinii distruse FOTO/ Ana Popescu
Pompierii au scos cu greu victimele din interiorul mașinii distruse FOTO/ Ana Popescu

Accidentul a avut loc în Craiova, marți, 25 octombrie, imediat după miezul nopții. Un tânăr se întorcea împreună cu trei prieteni, două fete și un băiat, din centrul orașului. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul mașinii și a ieșit din partea carosabilă. A lovit două autoturisme care erau parcate pe marginea drumului.

Motorul mașinii a fost găsit la peste 50 de metri de locul accidentului FOTO / Ana Popescu
Motorul mașinii a fost găsit la peste 50 de metri de locul accidentului FOTO / Ana Popescu

Impactul a fost devastator, motorul mașinii fiind găsit la o distanță de peste 50 de metri față de locul accidentului.

La fața locului s-au deplasat doua ambulanțe. Pompierii au reușit cu greu sa scoată trupurile tinerilor dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, din direcția străzii Calea București către Calea Severinului, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi trei pasageri cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani, toți din municipiul Craiova, au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", au precizat reprezentanții Ipj Dolj într-un comunicat de presă.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite