Un șofer, care fugise de Poliția Rutieră, s-a răsturnat cu maşina, rănind un pasager. A fugit și de acolo

0
Publicat:

Un bărbat din Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore, marți, 26 martie 2024, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Bărbat cu cătușe SURSA arhivă
Bărbat cu cătușe SURSA arhivă

Oamenii legii spun că șoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fugit cu maşina şi s-a răsturnat, accident în urma căruia, pasagerul aflat în maşină a fost rănit.

La data de 25 martie a.c., bărbatul a condus un autoturism, pe DN 38, în comuna Topraisar, şi nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti în cadrul Poliţiei Oraşului Techirghiol. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. Conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul s-a răsturnat, în apropierea satului Potârnichea, pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră, bărbatul părăsind locul accidentului. În urma accidentului rutier a fost rănit un bărbat de 64 de ani, pasager în autoturism”, se arată într-un comunicat de presă remis marţi, 26 martie 2024, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Cercetările în cauză au fost preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră, care, ulterior, l-au identificat şi depistat pe şofer.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.

El va fi prezentat, marţi, 26 martie 2024, procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală.

Șofer fără permis și recidivist, arestat preventiv. Era deja cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului 

Un șofer din București a fost reținut de polițiști și apoi arestat preventiv pentru că s-a constatat că nu avea permis de conducere și că era deja cercetat penal pentru aceeași faptă, plus conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Brigăzii Rutiere din Sectorul 4 au efectuat, la începutul anului, o oprire în trafic pentru controlul unui autovehicul, condus de către un bărbat.

După identificarea conducătorului auto, s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Verificările efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au relevat faptul că individul era recidivist, fiind anterior condamnat pentru infracțiuni împotriva siguranței circulației pe drumurile publice.

Mai mult, bărbatul figura ca suspect într-un dosar penal anterior, în care era cercetat pentru comiterea simultană a infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite