Video Șofer fără permis și recidivist, arestat preventiv. Era deja cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului VIDEO

0
Publicat:

Un șofer din București a fost reținut de polițiști și apoi arestat preventiv după ce s-a constatat că nu avea permis de conducere și că era deja cercetat penal pentru aceeași faptă, plus conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii Brigăzii Rutiere din Sectorul 4 au efectuat astăzi, în jurul orei 08:35, o oprire în trafic pentru controlul unui autovehicul, condus de către un bărbat.

După identificarea conducătorului auto, s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Verificările efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au relevat faptul că individul era recidivist, fiind anterior condamnat pentru infracțiuni împotriva siguranței circulației pe drumurile publice.

Mai mult, bărbatul figura ca suspect într-un dosar penal anterior, în care era cercetat pentru comiterea simultană a infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, organele de cercetare penală au decis reunirea cauzelor și au reținut bărbatul în vârstă de 38 de ani pentru 24 de ore. Acesta a fost ulterior prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, subliniind gravitatea infracțiunilor comise și riscul de recidivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite