FOTO Vasile Blaga şi-a prezentat moţiunea la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Verde înrourat“, imnul însufleţitor al partidului FOTO PDL Constanţa
„Verde înrourat“, imnul însufleţitor al partidului FOTO PDL Constanţa

Vasile Blaga a venit marţi seara la Constanţa însoţit de Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Andreea Paul şi Traian Ungureanu.

Liderul filialei locale Gigi Chiru şi-a exprimat deja opţiunea pentru moţiunea lui Vasile Blaga, „România dreaptă“. „Am pierdut inimile românilor, dar aşa au plătit toţi care au guvernat în această perioadă, peste tot în Europa unde au fost alegeri. Acum trebuie să fim uniţi şi să reconstruim partidul. Şi avem tot timpul din lume, că acum nici funcţii nu mai avem de împărţit. Foarte multe organizaţii le avem doar pe hârtie. Trebuie să funcţionăm din nou după principiul celor 3 D: Discuţii, Decizie, Disciplină. Cui nu-i convine pleacă“, a spus Blaga.

 „Nu mai vrem oameni care să anunţe la televizor cu două zile înainte ce va face Boc. Cine a schimbat culoarea partidului la alegeri? Cine a schimbat sigla şi a renunţat la imnul «Verde înnourat»? Eu am condus mişcările de sprijin ale statului de drept şi de susţinere a preşedintelui la referendum, iar alte persoane nici măcar nu erau în oraşele alea“, a mai declarat Vasile Blaga.

Anti-exemplul Boc

Dacă va rămâne la conducerea PDL, Vasile Blaga spune că îşi propune să se ocupe numai de partid. „Preşedintele nu trebuie să mai fie primar sau premier. El trebuie să stea la sediul partidului, în Modogran, şi să monitorizeze miniştrii şi membrii Guvernului. Dacă aceştia nu respectă strategia partidului, să-i înlocuiască. Aşa ar fi trebuit să se facă şi cu Guvernul Boc, dacă era alt preşedinte de partid, schimba Guvernul de 3 ori în timp de criză. Aşa se face şi în alte ţări“, a declarat Blaga.

El a promis organizaţiilor locale PDL că vor avea autonomie pentru a putea să strângă iarăşi în jurul partidului oameni de valoare pentru reconstrucţie. „Nu vor mai fi inşi veniţi cu pluta şi paraşutaţi miniştri şi europarlamentari“, a mai spus Vasile Blaga.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite