Începe seria meciurilor uşoare pentru CFR!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR întâlneşte diseară Unirea Alba-Iulia, în primul meci din seria celor cu formaţiile din a doua jumătate a clasamentului.Dintre cele patru echipe care mai speră la titlu, clujenii au parte de cel mai uşor sfârşit de campionat

CFR este campioana României! Aşa au rostit mai mulţi oameni de fotbal, după ce echipa lui Mandorlini a legat o serie de cinci victorii şi a profitat de paşii greşiţi ai contracandidatelor la titlu. Etapa trecută, timişorenii au smuls in-extremis o remiză, dar şansele ca titlul să vină în Gruia au rămas intacte după înfrângerea Stelei.

Într-o competiţie mai echilibrată decât oricând, cu rezultate neaşteptate şi probleme grave în cadrul marilor cluburi din capitală, care plecau cu şanse la titlu, CFR a gestionat cel mai bine avantajul unui lot competitiv şi al unei conduceri preocupate mai mult de propria echipă decât de scandalurile mediatice şi a făcut un pas enorm spre cel de-al doilea titlu de campioană din istorie. Andrea Mandorlini l-a înlocuit pe Toni Conceicao pentru a aduce titlul la Cluj şi nu a cedat nici atunci când era criticat public de şefi pentru ineficienţă, contrazicându-l pe Iuliu Mureşan, cel care spunea că echipa va termina pe locul 5.

A transformat CFR-ul într-o echipă italiană, care înscrie rareori mai mult de un gol într-un meci, dar de cele mai multe ori nu primeşte gol. În ultimele etape, singurul adversar cu nume pentru, „vişiniii“ este Vaslui, celelalte adversare fiind Alba Iulia, Astra, Craiova, Curtea de Argeş şi Ceahlăul, toate aflate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Alba încearcă imposibilul la Cluj

Unirea vine la Cluj din postura de victimă sigură, atât prin prisma situaţiei din clasament, cele două echipe fiind situate la cei doi poli, CFR pe primul loc, iar albaiulienii pe ultimul. Mai mult, din ultimele trei meciuri directe, CFR a câştigat două şi a remizat o dată, în turul actualei ediţii, 1-1, la Alba-Iulia.Totuşi, tehnicianul de pe banca celor dn oraşul Unirii a declarat că este sigur de victoria echipei sale:

„Mulţi vor spune că sunt nebun, dar chiar cred că vom câştiga la Cluj. CFR are o echipă foarte puternică, un lot care-i permite lui Mandorlini să facă schimbări de la meci la meci. Noi nu am dezarmat încă şi ne vom bate până la capăt. Simt că vom obţine toate punctele în meciul cu CFR“, a spus acesta. Partida din această seară va începe la ora 21.30 şi va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Dragoş Istrate, ajutat la cele două tuşe de Ionel Popa şi Dragoş Iliescu.

 „Mulţi vor crede că sunt nebun, dar chiar cred că vom câştiga la Cluj“
Blaz Sliskovici, antrenor Unirea Alba-Iulia


Mandorlini: „Cu două victorii suntem campioni“

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat că echipa sa mai are nevoie de numai două victorii pentru a-şi adjudeca titlul de campioană. „Pentru noi, următoarele două partide sunt decisive. Dacă vom câştiga cu Alba Iulia şi Astra, suntem 90% campioni. Avem nevoie de concentrare, pentru că mai sunt şase etape şi orice este posibil. Nu mai există meciuri uşoare, toate echipele dau totul pe teren pentru a obţine rezultate bune, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite