DNA Cluj rămâne fără şef. Elena Botezan, procurorul care a instrumentat cazurile Apostu şi Uioreanu, a cerut transferul la Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Botezan FOTO: clujust.ro
Elena Botezan FOTO: clujust.ro

Elena Botezan, procurorul-şef al DNA Cluj, a cerut transferul la Curtea de Apel Cluj pentru un post de judecător, deşi mai are aproape doi ani din mandatul de şef. Aceasta spune că îşi doreşte o schimbare, de aceea a cerut transferul.

Şefa DNA Cluj, procurorul Elena Botezan, şi-a cerut transferul la Curtea de Apel Cluj, pe un post de judecător, deşi mai are 2 ani din mandat.

Elena Botezan spune că a luat această decizie fiindcă îşi doreşte o schimbare şi că nu trebuie căutate alte explicaţii. „Toată lumea mă întreabă de ce. Aşa simt eu, aşa îmi doresc. E timpul de o schimbare“, a declarat Elena Botezan pentru „Adevărul“.

Procurorul-şef are o experienţă de circa 20 de ani şi a instrumentat cazuri grele precum fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, fostul preşedinte ale CJ Cluj, Horea Uioreanu, sau fostul vicepreşedintele CJ Cluj, Radu Bica.

Transferul său va fi pe ordinea de zi a secţiei de judecător a Consiliului Superior a Magistraturii, care se va desfăşura joi, scrie evz.ro.

Mai puteţi citi:

Directorul Salinei Ocna Dej, acuzat că ar fi luat mită 65.000 de lei. DNA Cluj l-a dus la audieri

UPDATE Percheziţii DNA la sediile CFR din Bucureşti, Cluj, Galaţi şi Ilfov. Patronul Transferoviar ar fi dat mită unor şefi de la CFR şi Salrom

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite