Circ „marcă înregistrată” George Simion, la Cluj. „Ţin să vă anunţ că îl găsim şi în gaură de şarpe” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Simion a făcut circ la Cluj. FOTO Captură video
George Simion a făcut circ la Cluj. FOTO Captură video

Liderul AUR, George Simion, e pe urmele premierului Nicolae Ciucă şi s-a deplasat până la Cluj pentru a-l certa. Simion a încercat să dea buzna la un eveniment la care se afla premierul, dar a fost dat afară

George Simion a ajuns la Cluj, vineri, 20 mai, şi este din nou pus pe harţă. Liderul AUR a mers dis de dimineaţă la Grand Hotel Italia, acolo unde premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Lucian Bode au luat parte la un eveniment special şi au susţinut o conferinţă de presă. 

Simion a încercat să intre şi el, dar a fost reţinut la intrarea în hotel şi s-a luat la ceartă cu Bode şi cu oamenii de ordine care nu i-au permis accesul. 

Iritat, George Simion a renunţat în cele din urmă şi a plecat la sediul AUR Cluj, însoţit de colaboratorii de la filiala locală a partidului. Înainte de asta, într-un live pe Facebook, Simion a avut grijă să anunţe că nu renunţă şi că îl va găsi pe premierul Nicolae Ciucă şi va sta de vorbă cu el. 

„Vă anunţ că intru din nou în direct în momentul în care îl vom găsi şi în gaură de şarpe pe premierul Ciucă”, a fost promisiunea făcută susţinătorilor de pe reţelele sociale.

Politicianul a ţinut să precizeze că vizita lui are şi rolul de a-l ajuta pe actorul Emanuel Petran, fost director al Teatrului de Păpuşi Puck din Cluj, care a intrat în greva foamei. Petran protestează deoarece susţine că şi-a pierdut funcţia în urma unei evaluări trucate. Acum, George Simion susţine că Emanuel Petran este victima „mafiei UDMR”. 

Vă mai recomandăm şi:

Premierul Ciucă, impresionat la volanul primei maşini electrice „Made in Cluj”. „Nu poate decât să ne facă foarte mândri”

Preşedinta Ungariei, surprinsă în timp ce face sport într-un parc din Cluj. „Un început de zi activ în Kolozsvar” FOTO 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite