Armin Van Buuren, show exclusiv pentru Untold 2019. Ce surprize pregăteşte celebrul artist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armin a umplut de fiecare dată stadionul din Cluj, aşa cum o face în întreaga lume, unde susţine show-uri în faţa a zeci de mii de fani. FOTO: Facebook / Untold
Armin a umplut de fiecare dată stadionul din Cluj, aşa cum o face în întreaga lume, unde susţine show-uri în faţa a zeci de mii de fani. FOTO: Facebook / Untold

Celebrul DJ este cunoscut pentru inovaţiile sale pe care le foloseşte pentru a crea show-uri excepţionale. Armin este cel care a introdus în spectacolele sale un dispozitiv de control al luminilor prin senzori aplicaţi pe braţele sale.

Unul dintre cei mai iubiţi artişti, Armin Van Buuren vine cu o supriză pentru fanii festivalului Untold, la cea de-a cincea ediţie. Artistul a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festivalul Untold, „Armin Untold”. Show-ul incredibil va avea, de la alţi artişti invitaţi alături de el pe scenă, până la cele mai tari inovaţii în materie de efecte speciale şi producţie audio video. 

Armin van Buuren a promis încă de anul trecut, că pentru ediţia aniversară din acest an va pregăti un show special pentru fanii din România care, anul trecut au stat mai bine de 8 ore în faţa scenei principale a festivalului Untold. Potrivit organizatorilor, artistul promite că „Armin Untold” va însemna momente incredibile care vor depăşi orice aşteptări. De altfel, organizatorii evenimentului spun că acesta va fi show-ul anului în Europa.

Armin Van Buuren a fost nelipsit de la festivalul Untold, unde a umplut de fiecare dată până la refuz Cluj Arena. Fiecare show al olandezului la Cluj a adus câte 65.000-70.000 de soectatori, o reţetă cu adevărat de succes.

Cel mai mare festival din Europa de Est, Untold, va avea loc şi în acest an la Cluj-Napoca, în perioada 1-4 august. Festivalul a ajuns la cea de-a cincea ediţie, iar la nivel mondial a fost deja premiat, devenind unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite