Scandalagiul din Aprozi, care a înjurat şi ameninţat o femeie, reţinut. Bărbatul a iscat un conflict la şcoala din localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărabtul a fost reţinut de poliţişti FOTO Adevărul
Bărabtul a fost reţinut de poliţişti FOTO Adevărul

Un scandal la şcoala din localitatea Aprozi s-a lăsat cu intervenţia poliţiei, după ce tatăl unuia dintre elevi a devenit violent cu mama unei fetei. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti deoarece i-ar fi adresat injurii femeii şi ameninţări.


Anchetatorii spun că bărbatule ste suspectat de acte de tulburarea ordinii publice şi va fi cercetat în stare de arest. El a fost reţinut cu operativitate de poliţişti, după un conflict petrecut în şcoala din Aprozi. Poliţişti din Budeşti l-au reţinut, la 13 aprilie, pe suspectul care ar fi provocat acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice în incinta unităţii de învăţământ.

Din cercetările efectuate, spun anchetatorii, a rezultat că Marius C., de 33 ani, tatăl unui elev, s-a deplasat la şcoală, unde ar fi adresat injurii şi ameninţări mamei altei eleve, în urma unor divergenţe. Bărbatul a fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preveniv Călăraşi.

Vă recomandăm şi:

A dat foc la casă, după un scandal cu amanta. Un pensionar din comuna Ileana a fost reţinut pentru distrugere

Scandal. Un bărbat care a ameninţat şi a înjurat un poliţist a fost arestat 30 de zile

 
 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite