VIDEO Şoferi în pericol din cauza unei lucrări CNAIR pe drumul european E85. Acuzaţia gravă făcută de prefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parapeţii metalici montaţi de CNAIR de ambele părţi ale drumului E85, la intrare în judeţul Buzău dinspre Ialomiţa, pun în pericol viaţa şoferilor care pătrund în intersecţie dinspre comuna Florica. Prefectul Carmen Ichim consideră compania direct răspunzătoare pentru eventuale accidente.

În urma unor sesizări primite atât din partea autorităţilor locale din comuna Florica, cât şi de la unii transportatori de persoane, prefectul Carmen Ichim a dispus efectuarea unui control în zona intersecţiei DN2 E85 cu DJ 203 C, unde se desfăşoară lucrări de sistematizare rutieră pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

”În urma controlului, s-a stabilit că montarea parapeţilor metalici în zona intersecţiei duce la imposibilitatea conducătorilor de autovehicule de a se asigura corespunzător la ieşirea de pe DJ 203 C în DN 2, existând un real pericol de producere a unor accidente rutiere”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Din acest motiv, Instituţia Prefectului - Judeţul Buzău a transmis în data de 11 octombrie 2019 o adresă către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, beneficiarul proiectului, solicitându-i să analizeze şi să dispună măsurile ce se impun pentru eliminarea riscurilor la care se expun participanţii la trafic din zonă.

În aceeaşi adresă, prefectul Carmen Ichim subliniază faptul că, în situaţia în care responsabilii Companiei nu vor lua măsurile necesare, vor fi direct răspunzători pentru urmările eventualelor evenimente rutiere ce se pot produce.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite