Tânăr din Buzău, arestat după ce a răpit un copilaş din faţa casei bunicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Vâlcelele, judeţul Buzău, a fost arestat preventiv pentru o perioadă 30 de zile, pentru lipsire de libertate în mod ilegal după ce a luat un minor de doi ani din faţa casei bunicilor şi s-a făcut nevăzut.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, fapta a fost sesizată prin apel la numărul de urgenţă 112 luni, în jurul orei 13.00, de bunica minorului, o femeie în vârstă de 57 de ani, din Râmnicu Sărat.

Aceasta a alertat Poliţia după ce nepotul său în vârstă de doi ani a fost luat de pe stradă, de către o un necunoscut.

În urma cercetărilor s-a descoperit că, în ziua respectivă, un tânăr a trecut prin faţa locuinţei bunicii minorului, moment în care copilul se afla pe drumul public, în prezenţa unei rude. 

Bărbatul a luat copilul în braţe şi a plecat, fără încuviinţarea rudei acesteia.

Tânărul a fost depistat la scurt timp, în apropierea locului comiterii faptei iar poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Vâlcelele.

Acesta a fost reţinut luni de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Marţi, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite