Al doilea accident mortal în Buzău, în mai puţin de 24 de ore. Doi copii au fost răniţi

0
0
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

O femeie în vârstă de 51 ani a murit, iar alte patru persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs joi după-amiază, 18 august, la Cislău, Buzău. Este al doilea eveniment rutier din judeţ în mai puţin de 24 de ore soldat cu morţi, după cel de miercuri noapte, 17 august, când trei surori au decedat în urma coliziunii între două autoturisme.

În cel mai recent dintre evenimente a fost vorba despre o coliziune între două autoturisme care se deplasau în aceeaşi direcţie, Braşov către Buzău, la volanul cărora se aflau două şoferiţe, una de 26 de ani, din Bucureşti, respectiv de 53 de ani, din Siriu. 

În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată într-un copac marginal. Accidentul s-a soldat cu decesul unei femei de 51 de ani, din Pănătău, pasageră în maşina şoferiţei din Bucureşti. 

De asemenea, în urma evenimentului rutier, alte patru persoane au fost rănite: doi copii în vârstă de 6 şi 11 ani, din autoturismul şoferiţei din Bucureşti, respectiv a şoferiţei din Siriu, şi a unei pasagere a acesteia, în vârstă de 47 de ani. Răniţii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital.

Miercuri noapte, pe DN2 E85, un autoturism condus de un şofer din Bucureşti, care circula dinspre Buzău către capitală, a intrat în coliziune cu un autoturism de pe sensul opus. 

Accidentul s-a soldat cu decesul a trei pasagere din autoturismul cu număr de Bucureşti. Şi-au pierdut viaţa soţia şoferului şi surorile acesteia, care aveau între 53 şi 58 de ani. Femeile se stabiliseră în zone diferite ale ţării, în Gorj, Bucureşti şi Buzău, iar acum se reuniseră pentru a petrece concediul. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

FOTO Start în modernizarea unui drum turistic din judeţul Buzău, neasfaltat de peste patru decenii

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite