Cod galben de furtună în Bucureşti. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea mai multor copaci căzuţi în urma ploilor abundente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă / Shutterstock
Foto Arhivă / Shutterstock

Pompierii din Bucureşti au intervenit în mai multe zone din Capitală pentru a îndepărta copacii  căzuţi pe carosabil, dar şi pe maşini şi pe un garaj, din cauza vremii rele. În Bucureşti a fost Cod galben de furtună.

UPDATE Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov s-a mai intervenit pe str. Cernişoara la degajarea unor elemente de construcţie, dar şi pe strada Dealul Ţugulea, unde un copac a căzut pe auto.  

”Pe perioada Codului Galben, în Bucureşti s-a intervenit pentru degajarea a 18 copaci căzuti şi o intervenţie pentru degajarea elementelor de construcţie desprinse de pe o clădire. Au fost afectate 9 autoturisme şi 1 imobil”, au precizat pompierii.  

Aceştia au precizat că în judeţul Ilfov nu au fost intervenţii ca urmare a avertizării meteorologice cod galben.  

***

ISU Bucureşti-Ilfov anunţă, marţi, că echipajele din Capitală au intervenit pentru a îndepărta efectele codului galben de furtună.  

Astfel, pe străzile Pădureni, strada Dealul Tugulea şi Oncescu Nicolae s-a intervenit pentru îndepărtarea unor copaci care au căzut pe maşini.  

Pe strada Măgura Florilor un copac a căzut pe garaj, fiind îndepărtat de echipaje specializate.  

Totodată, în mai multe zone au fost îndepărtaţi copaci care au căzut pe carosabil. Astfel de intervenţii au avut loc pe străzile Virtuţii, George Georgescu, Uverturii şi Dreptăţii.  

Pe strada Cernişoara salvatorii au intervenit pentru degajarea unor elemente de constructie smulse de vânt.

Cea mai mare parte a ţării, inclusiv Capitala, se află, marţi, în intervalul 11:00 - 21:00, sub avertizare de vânt şi instabilitate atmosferică.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite