Cei mai mari inventatori din România îşi prezintă inovaţiile la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A XV-a ediţie a Salonului Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii Noi „INVENTIKA-2011"  începe mâine la Romexpo, de la ora 10.00. În acelaşi timp, la Romexpo se vor desfăşura două alte evenimente dedicate inovaţiilor.

Bucureştenii curioşi să afle ultimele inovaţii gândite în România sau peste hotare sunt aşteptaţi, începând de mâine, de la ora 10.00, la Romexpo. Aici au loc, în acelaşi timp, două expoziţii inedite, mai ales pentru cei interesaţi de noile tehnologii, ambele în cadrul aceluiaşi eveniment Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti - TIB 2011. În plus, tot de mâine, la Romexpo se va deschide şi Targul international EEE EXPO, un eveniment dedicat energiei regenerabile, convenţionale, echipamentelor şi tehnologiilor de ultimă oră pentru industria de petrol şi gaze natural.

La fel ca la ediţiile precedente, şi anul acesta, tinerii inventatori vor avea o secţiune special dedicată doar lor. Astfel, aceştia sunt încurajaţi să creeze şi să îşi prezinte inovaţiile în faţa specialiştilor. Evenimentele durează până smbătă după-amiaza.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite