Aflaţi ce meserii sunt bine plătite la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă managerii sunt mult mai bine plătiţi în Bucureşti, Timişoara sau Constanţa, Braşovul este în topul naţional în ceea ce priveşte salariile şoferilor, inginerilor în construcţii şi agenţilor de vânzări

Şoferii braşoveni sunt printre cei mai bine plătiţi din ţară. Un conducător auto, cu cinci ani de experienţă câştigă 450 de euro pe lună, fapt care situează Braşovul pe locul III pe ţară, anunţă stirileprotv.ro. Mai bine cîştigă şoferii din Constanţa (550 de euro pe lună) şi cei din Iaşi (500 de euro pe lună).
Inginerii constructori câştigă cel mai bine în Bucureşti şi Timişoara (peste 1.000 de euro pe lună). În Braşov ş Cluj salariul este de 900 de euro pe lună.

Lucrurile se schimbă dacă este vorba de muncă în comerţ. Vânzătorii câştigă cel mai bine în orasele turistice, respectiv Braşov şi Constanţa, între 450 şi 500 de euro, urmate de Iaşi, Timişoara şi Bucureşti, între 300 şi 350 de euro.

Agenţii de vânzări câştigă cel mai mare salariu în Braşov, respectiv 550 de euro

Salariatii din Braşov, Timiş şi Bucureşi castigă mai mult decât în anul anterior, fiin singurele judeţe cu creşteri salariale în ultima perioadă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite