FOTO Omagiu adus unei creatoare de modă din România. Colegii de şcoală ai lui Ianis, şocaţi de moartea colegului lor de bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In memoriam Semida Sărmăşag FOTO: facebook
In memoriam Semida Sărmăşag FOTO: facebook

Designerii de modă din Maramureş şi nu numai sunt în stare de şoc după ce una din colegele lor, Semida Sărmăşag a decedat, împreună cu soţul ei şi cu unul dintre copii, într-un teribil accident de circulaţie care a avut loc în acest weekend în judeţul Satu Mare.

Designerii din România pregătesc un eveniment cu totul şi cu totul special în memoria celei care a fost Semida Sărmăşag. Potrivit declaraţiilor făcute de către designerul băimărean Lorand Coza, pentru finele lunii mai se are în vedere organizarea unui eveniment care să îi cinstească memoria creatoarei de modă din Baia Mare.  

"Aşteptăm acum să se liniştească apele şi pregătim un eveniment în memoria ei. Colecţia ei de vară o vom prezenta noi în cadrul unui eveniment care va avea loc în luna mai. Vom lua hainele ei din atelier şi le vom face o prezentare aşa cum şi-ar fi dorit. 

Ne dorim ca în amintirea ei să facem o colecţie cu laitmotivul fluture, care era preferatul ei Ultima oară când am vorbit cu ea a fost acum câteva zile. Era fericită cu ceea ce făcea. Era mulţumită că lumea îi purta creaţiile. Spre exemplu, la Miss Maramureş toate cele trei concurente care au ocupat primele trei poziţii au purtat creaţii semnate Semida Sărmăşag. Şi asta o făcea fericită. 

A fost o femeie frumoasă, avea un job, apoi era mamă, soţie, designer de modă. Trebuia să le îmbine pe toate şi a reuşit.", a declarat Lorand Coza, pentru ziarul Adevarul. 

ianis

Moartea nu ţine cont de vârstă

La Şcoala Dimitrier Cantemir din Baia Mare s-a aşternut liniştea. Colegii de clasă ai lui Ianis Sărmăşag sunt şocaţi de moartea colegului lor de bancă. Ei i-au cinstit memoria prin lumânări aprinse şi flori puse pe banca unde acesta obşnuia să stea şi să înveţe până în clipa în care Dumnezeu a decis să îl ia lângă el. Profesorii de la şcoala unde Ianis învăţa sunt şocaţi de faptul că un copiul atât de tânăr a ajuns acum între patru scânduri. Ei l-au caracterizat pe Ianis ca un copil silitor, deştept, căruia îi plăcea învăţătura şi care învăţa bine. 

Banca unde până mai ieri stătea Ianis a fost astăzi plină de flori şi de lumânări, fiind un gest frumos din partea colegilor de şcoală care nu îl vor uita niciodată. 

Citeste si: „Homosexualii sunt vrednici să moară!“. Ce măsuri sunt luate în calcul împotriva pildei scandaloase din broşura de religie

Exasperat de intoleranţă, un român din Germania se revoltă: „Cu ce am greşit dacă Dumnezeu m-a făcut mai colorat?“

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite