Semaforul nehotărât: treci pe roşu şi pe verde la intersecţia străzilor Unirii cu Revoluţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe strada Unirii, şoferii decid singuri dacă o iau la dreapta sau opresc. Şoferii spun că sunt derutaţi de culorile contradictorii. Poliţiştii recunosc că este o situaţie greşită şi că astăzi vor verifica semaforul.

Deşi semnul de circulaţie amplasat în intersecţie indică obligatoriu la dreapta, semaforul arată când roşu, când intermitent la dreapta. „În faţă nu se poate lua pentru că este interzis, eventual puţin la dreapta şi apoi la stânga. Mă gândesc că de aceea e roşu la semafor, pentru cei care vor să o ia în faţă. Iar cei care virează la dreapta, pe Bulevardul Revoluţiei, au verde tot timpul. Cred oricum că e o greşeală a celor de la rutieră”, a spus Viorel Boroş, şofer.

Semaforul buclucaş nu face altceva decât să încurce circulaţia, şi aşa destul de aglomerată de pe strada Unirii, pentru că se circulă pe un singur sens. „Nu ştim nimic despre acest fapt, însă vom trimite azi un echipaj să verifice situaţia, iar în cazul în care aveţi dreptate vom remedia de urgenţă problema”, a răspuns, în această dimineaţă, comisarul Mircea Cherecan de la Serviciul Poliţiei Rutiere Arad.



„Te asiguri şi treci pentru că e semnul de obligatoriu la dreapta“.
Mircea Lujor, şofer



„E o greşeală, iar cei de la rutieră nu au observat. După lege, nu merge corect“.
Silviu Hăloiu, şofer

image
image
image

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite