Pe mai multe străzi din municipiu şi în localitatea Zădăreni se sistează alimentarea cu gaze naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arădenii sunt sfătuiţi să închidă toate focurile FOTO arhivă
Arădenii sunt sfătuiţi să închidă toate focurile FOTO arhivă

Reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie anunţă că alimentarea cu gaze naturale va fi sistată miercuri, 24 aprilie, pe o serie de străzi din municipiul Arad şi în localitatea Zădăreni.

Cauza sistării o reprezintă unele lucrări. 

„Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale se sistează alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, începând cu ora 08.30, pe străzile Ogorului, D. Bagdasar, Molidului, Colţişor, Pinului, Petuniei, Merişor, Viilor, Calea Timişorii (între numerele 120 – 212), Cartier Axa 1 şi Cartier Axa 2 din municipiul Arad şi în localitatea Zădăreni din judeţul Arad. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 17.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, spun reprezentanţii E.ON Gaz.

Aceştia mai afirmă că regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca reluarea alimentării cu gaze naturale pentru toţi consumatorii afectaţi să se realizeze cât mai repede posibil.

Mai puteţi citi: E.ON va investi 200 de milioane de lei în sistemul de distribuţie a gazelor naturale

ALBA Plângere şoc la EON Gaz: o femeie acuză angajatul care citeşte contorul, „armăsar nepotolit sexual“, că îi cere să facă sex pe bani

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite