Au intrat cu cagule şi aparat de electroşocuri într-o casă din Criş. Propietarul a fost bătut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane mascate, care aveau asupra lor un aparat de electroşocuri, au intrat prin efracţie în casa unui localnic din Chişineu-Criş (judeţul Arad).

Aceştia l-au bătut pe proprietar şi i-au furat un lanţ de aur, în valoare de 1.000 de lei. Una dintre cele două persoane a fost identificată şi reţinută de anchetatori.

Tâlhăria a avut loc în septembrie 2011, iar bărbatul identificat a fost arestat preventiv în 27 ianuarie 2016 pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, din probatoriul administrat în cauză a rezultat că „în data de 18 septembrie 2011, în jurul orei 21:20, inculpatul Boldor Petru-Tudor, împreună cu o altă persoană, având feţele acoperite cu cagule şi având asupra lor un aparat cu electroşocuri, au pătruns prin efracţie şi escaladare în locuinţa persoanei vătămate C.V.R. din oraşul Chişineu-Criş, unde, prin folosirea de violenţe, au deposedat-o pe aceasta de un lănţişor din aur, în valoare de 1.000 de lei”.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Vă mai recomandăm: Ce a făcut un puşti de 14 ani condamnat de două ori pentru tâlhărie după ce a fost lăsat liber: a furat două autoturisme într-o singură noapte

Bătrân tâlhărit la Chirnogi. Unul dintre agresori s-a făcut nevăzut, celălalt, minor a fost reţinut de poliţişti

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite