Mesajul românilor din Cleveland pentru Guvernul Grindeanu: „NU ordonanţei de amnistiere şi graţiere pentru borfaşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii din Cleveland, SUA, au ieşit din nou în stradă duminică, 22 ianuarie 2017. La aceeaşi oră cu protestele din ţară, grupul de români din oraşul american a organizat un mitig de protest în faţa bisericii greco-catolice româneşti din oraş.

”Românii din Cleveland, Ohio, USA, suntem alături de fraţii din ţara şi sprijinim mitingurile din România. Am ieşit cu mic cu mare la un miting de susţinere cu aceştia! NU ordonanţei de amnistiere şi graţiere pentru borfaşi, şi un NU hotărât pentru modificarea Codului Penal!  Acest miting are loc la Biserica Greco-Catholica Sf. Elena din Cleveland w 65 st. Trăiască România!”, a scris Eugen Boruz, unul dintre organizatorii mitingului, pe Facebook.

Faţă de protestul din 20 ianuarie, numărul românilor din Cleveland care au ţinut să transmită un mesaj împotriva ordonanţei privind graţierea şi amnistia a fost mult mai mare. Peste 20 de români care trăiesc în oraşul din statul Ohio au ţinut să iasă în stradă şi să îşi exprime opoziţia faţă de proiectul Guvernului Grindeanu.

image

Printre aceştia s-a aflat şi preotul greco-catolic al acestei comunităţi, Petru Stînea. Românii din Cleveland au venit cu drapele ale României şi SUA şi cu o pancartă pe care au scris ”Nu graţiere-amnistie”.

image
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite