Un prieten de-al lui Eugen Nicolăescu a mobilat o sală de protocol din Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O sală de protocol din Ministerul Sănătăţii este dotată printr-o sponsorizare venită de la un prieten al lui Nicolăescu FOTO Adevărul
O sală de protocol din Ministerul Sănătăţii este dotată printr-o sponsorizare venită de la un prieten al lui Nicolăescu FOTO Adevărul

Mobilierul instalat într-o sală de protocol a Ministerului Sănătăţii (MS) este o sponsorizare venită de la un prieten al ministrului Eugen Nicolăescu. Acesta a precizat că este vorba despre „o  chestie strict personală", care nu îl obligă cu nimic.

„Este o sponsorizare de la un spital privat. Este un om pe care îl cunosc de foarte mulţi ani şi i-am spus: am această sală, am şi eu nevoie să primesc delegaţii străine. A zis: nicio problemă, ce-ţi trebuie? O masă şi nişte scaune”, a spus Nicolăescu despre mobilierul instalat într-o sală de protocol a ministerului.

Întrebat dacă sponsorizarea în cauză îl obligă cu ceva, ministrul a spus că nu. "Nu. Dimpotrivă, prietenia veche", a răspuns ministrul.

Totodată, acesta a precizat că sponsorul mobilierului nu are contracte cu casa de asigurări şi nici cu Ministerul Sănătăţii, dar că în momentul în care nu va mai ocupa această funcţie, îi va returna piesele de mobilier.

„Aici e chestie strict personală. Atât şi nimic mai mult”, a conchis ministrul.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite