Simulare de evacuare a deţinuţilor de la Penitenciarul Spital Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simularea de evacuare a deţinuţilor de la Penitenciarul Spital Rahova
Simularea de evacuare a deţinuţilor de la Penitenciarul Spital Rahova

Pentru câteva ore, gardienii şi pompieri au simulat evacuarea condamnaţilor care se află la Penitenciarul Spital Rahova în cadrul unui exerciţiu de instruire pentru situaţii de incendiu.

Conducerea Penitenciarului Spital Rahova împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov – Detaşamentul 13 Septembrie, au organizat, astăzi, un exerciţiu tactic în domeniul situaţiilor de urgenţă, ce face parte din planul de instruire periodică a personalului.

Exerciţiul de simulare a avut loc între orele 11.00 – 11.50, cand reprezentanţii I.S.U. au fost prezenţi cu autospeciale de interventie cu apă si spumă, cu autospeciala de intervenţie la înalţime, ambulanţa  SMURD, precum şi echipamente tehnice de descarcerare. S-a simulat evacuarea personalului şi a persoanelor private de libertate internate, ca urmare a producerii unui început de incendiu.

Scopul acestei acţiuni a fost cunoasterea reciprocă a etapelor intervenţiei şi armonizarea pentru aplicarea procedurilor, precum şi cunoasterea de către întregul personal a mijloacelor de intervenţie si a echipamentelor de acordare a primului ajutor, a procedurilor privind evacuarea persoanelor, a bunurilor materiale, stingerea incendiilor şi formarea deprinderilor necesare îndeplinirii îndatoririlor ce se impun a fi desfaşurate în situaţii de urgenţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite