Razie. Mii de bicicliști și pietoni, amendați pentru încălcarea regulilor

0
Publicat:

Razie a Poliției la nivel național. Vizați au fost șoferii care încalcă regulile, dar și bicicliștii și pietonii. 13.227 de amenzi au fost date pentru viteză. De asemenea, au fost aplicate 6.330 de amenzi pentru bicicliști și 4.011 - pentru pietoni. 

Polițiștii rutieri, împreună cu polițiștii din cadrul structurilor teritoriale de ordine publică, au acționat, săptămâna trecută, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, la nivel național.

La data de 24 octombrie, polițiștii au depistat un bărbat care conducea un autoturism pe Autostrada A1, direcția Sibiu – Deva, iar, la km 396, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu 253 km/h, limita de viteză pe sectorul respectiv de drum fiind de 130 km/h.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, eliberându-se dovadă fără drept de circulație”, se arată într-un comunicat al autorităților. 

Pe 26 octombrie, polițiștii au depistat un șofer care conducea un autoturism în municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, fiind înregistrat de aparatul radar circulând 107 km/h.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.  În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit sursei citate. 

Prinși cu aproape 200 km/h în localitate

Pe 24 octombrie, polițiștii au depistat, pe Autostrada A10, direcția Turda – Sebeș, un șofer auto care conducea un autoturism și care, la km 27, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 200 km/h, limita de viteză pe sectorul respectiv de drum fiind de 100 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 120 de zile, eliberându-se dovadă fără drept de circulație.

La data de 26 octombrie a fost depistat un bărbat, care a condus un autoturism, în localitatea Vărsătura, județul Brăila, fiind înregistrat de aparatul radar cu 187 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar polițiștii au dispus măsura reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, eliberându-se dovadă fără drept de circulație.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite