BAC 2013 Poveşti ciudate, după rezultate: „Bă, eşti nebun? Am luat Bacu'!“. De fericire, tinerii au făcut baie în şampanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii s-au declarat mulţumiţi după aflarea rezultatelor
Elevii s-au declarat mulţumiţi după aflarea rezultatelor

Rezultatele parţiale ale examenului de Bacalaureat 2013 au fost afişate luni, 8 iulie, atât la avizierelor centrelor de evaluare, cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. După ce notele au fost făcute publice, pentru cei care au susţinut examenul de Bacalaureat a început tragedia sau extazul.

Adevarul.ro vă spune cele mai neobişnuite poveşti din centrele în care au fost afişate rezultatele parţiale ale Bac-ului, modul în care au reacţionat candidaţii din acest an şi care sunt planurile celor care au obţinut o notă de trecere.

BAC 2013 Povestea bucureşteanului care a picat pentru a treia oară examenul de maturitate: „Mama m-a ţinut acasă să învăţ. Eu voiam să muncesc“

Printre cei care nu au reuşit să obţină o notă de trecere în această sesiune se numără şi Bogdan, un bucureştean, fost elev la Colegiul Tehnologic „Edmond Nicolau“ din Bucureşti, care a susţinut pentru a treia oară examenul de Bacalaureat anul acesta.

Băiatul povesteşte că în anul 2011 a dat prima dată testarea, dar atunci nu a reuşit să obţină o notă de trecere la două dintre probele examenului, discipline la care a trebuit să susţină din nou testările: Matematică şi Biologie. În schimb, la Limba şi Literatura Română nu a avut niciun fel de problemă, promovând examenul fără emoţii încă de acum doi ani. 

BAC 2013 Lacrimi de bucurie şi baie de şampanie la Satu Mare. Şase elevi au obţinut medii de 10

Şase elevi din Satu Mare, cinci de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ şi unul de la Liceul Teoretic German „Johann Ettinger“, au obţinut la Bacalaureat medii de 10 pe linie. Aceştia au plâns de bucurie şi au făcut o baie de şampanie după aflarea notelor.

Mare bucurie la aflarea rezultatelor de la examenele de Bacalaureat 2013. Elevii din Satu Mare au părut extrem de încântaţi de notele primite, în special cei de la Colegiul Naţional„Mihai Eminescu“. Din cei şase candidaţi care au obţinut media 10 la examen, cinci sunt de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, respectiv Andrişan Teodora, Coţan Romina Larisa, Donca Claudia Manuela, Dumitru Oana Denisa şi Petran Teodora, iar unul este de la Colegiul Naţional „Kolcsey Ferenc” Satu Mare, respectiv Varga Csenge

BAC 2013 Emoţii mari la aflarea rezultatelor de la Bacalaureat. La Arad au fost urlete de bucurie şi multe îmbrăţişări

Absolvenţii arădeni de liceu care au dat Bacalaureatul în sesiunea de vară din acest an au aşteptat cu sufletul la gură afişarea rezultatelor. Ei s-au adunat în faţa centrelor de examinare cu câteva ore înainte de afişare. La Colegiul Economic din Arad rezultatele au fost afişate la ora 12.00, moment în care absolvenţii au început căutarea notelor pe panou.

image

Cei care au văzut că au promovat au ţipat, s-au luat în braţe şi s-au pupat. Unii chiar au bufnit în lacrimi de bucurie. Au fost şi unii care au început să plângă deoarece au luat note sub cinci. „Robert spune că a luat 7,50 şi că este mulţumit de notă. „Nu voi face contestaţie. Important este că am trecut examenul”, afirmă Robert. Andreea se află printre cei mai fericiţi.

BAC 2013 Bucurie unui absolvent de BAC cu media 8,16: „Am greşit, mai ales la Română, greşeli de ortografie, dar e ok“ 

Au tercut două săptămâni de BAC 2013 la Colegiul Naţional „George Coşbuc“ din Cluj. Emoţii ca şi lunea trecută, când un grup de vreo şase mame îşi aşteptau copiii să iasă de la examen. Poate doar mai mari fiindcă azi s-au afişat notele. 

În curtea interioară a şcolii mai multe eleve, care au terminat la „George Coşbuc“ fumau o ţigară ca să omoare timpul şi stresul aşteptării. „Doamne! Fumăm în curtea şcolii, îţi dai seama!“, zice o elevă. O alta observă că în spatele curţii de beton se construieşte ceva: „Uite! Ne fac sală de sport!“.

„Nu, tu, nouă nu ne mai fac nimic! Celorlalţi“, o contrazice colega ei. „Greşeşti, noi tot de la Coşbuc suntem!“, o corectează colega de ţigară şi şcoală.

BAC 2013 Peste jumătate din elevii tulceni au luat examenul maturităţii: „Nu ne aşteptam la note aşa de mari la Limba Română!“

„M-am aşteptat la o notă mai mică. Eu am crezut că la Română nu o să e convină ce am scris pentru că la simulare al luat nota 6,25 deşi scrisesem tot aşa că acum mă aşteptam la un 6 la Română. Mai departe vreau să dau la Medicină sau la UMC Constanţa, voi da la amândouă examen şi voi vedea la care intru. Acolo se dă examen la Chimie şi Biologie, la Biologie ştiu bine materia, iar la Chimie deocamdată nu m-am pregătit.

Eu cred că au fost note mai bune anul acesta pentru că subiectele au fost ceva mai uşoare, la Matematică au fost subiecte mai uşoare faţă de anii trecuţi şi a fost o idee bună să fie subiecte diferenţiate pentru Real şi Uman“.

BAC 2013 Unul dintre cele mai slabe licee din judeţul Botoşani, Liceul Tehnologic de Cooperaţie, promovabilitate de 100% la Bacalaureat

BAC 2013 Procent de promovabilitate 55,28 % la Bacalaureat în Ialomiţa. Candidaţi încântaţi de rezultate: „Mamă miaaaa, am luat! Diseară mă îmbăt!”

Imediat după afişarea rezultatelor la Bacalaureat, absolvenţii de liceu au sărit în sus de bucurie, la propriu. S-a întâmplat la centrul de examen de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia. Mai mulţi băieţi au încins o horă în curtea centrului, bucuroşi de faptul că au promovat examenul. Unul dintre ei a făcut o declaraţie uluitoare. „Frate diseară merg să mă îmbăt! Să moară mama” a spus candidatul fericit de faptul că a trecut cu bine de examenul de Bacalaureat.

BAC 2013 Rezultate parţiale Vrancea. Trei medii maxime obţinute de elevii liceelor din judeţ

Performerele Bacalaureatului 2013 sunt trei eleve, două de la Colegiul Economic „Mihai Kogălniceanu” şi o fată de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.

Mai mult de jumătate din absolvenţii din Vrancea care au susţinut examenul de Bacalaureat în această sesiune au reuşit să promoveze, procentul celor care au trecut proba maturităţii fiind de 54,6 %. 

Anul acesta, au fost şi trei note maxime la Bacalaureat, obţinute de trei eleve cu care şcolile lor se mândresc.

Bacalaureat 2013. Afişarea rezultatelor la Constanţa

Este vorba despre Aura Dinu şi Ana Maria Dobre, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, care au susţinut examenele la limba română, matematică şi economie şi de Georgiana Tănase, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, care a luat note maxime la toate cele trei discipline de examen, respectiv engleză, istorie şi geografie.

BAC 2013 Rezultate parţiale. Buzăul, pe locul 4 la promovabilitatea în rândul elevilor din promoţia curentă

Denisa Agapie este unul dintre cei nouă elevi cu note maxime la toate cele trei probe scrise ale Bacalaureatului. A luat 10 pe linie iar gândul i-a zburat deja către studenţie. Mărturiseşte că a avut o adolescenţă normală, dar că a muncit mai mult decât majoritatea colegilor ei.

”Muncă, muncă, muncă şi multă voinţă. Ce-i drept, mi-am mai diminuat din activităţile din weekend-uri dar a meritat, acum o să am o vacanţă lungă. La istorie mi-a fost mai greu, pentru că am avut o mapă ceva mai consistentă, a fost mult de învăţat, cu exerciţii multe, dar a fost bine”, spune Denisa Agapie, o elevă care doreşte să ajungă ofiţer în Serviciul Român de Informaţii. 

BAC 2013 „Am luat Bacu’, media nu contează!“. Bucurie la afişarea rezultatelor, în Ploieşti 

La centrul de examinare „Nichita Stănescu“ din Ploieşti, mulţi dintre cei peste 500 de candidaţi din trei licee arondate, care au susţinut bacalaureatul, majoritatea pe filieră teoretică, au venit încă de la ora 10.00 la colegiu, sperând că rezultatele vor fi afişate mai devreme de ora prânzului, anunţată în mod oficial.

Nu au avut noroc, astfel că au fost nevoiţi să-şi prelungească emoţiile încă două ore, când, într-un final, profesorii din comisia de bacalaureat au afişat la avizierul liceului, notele şi mediile obţinute de fiecare candidat.

Bac 2013 Teleorman. Două medii de zece la ”examenul de maturitate”

Doi elevi din judeţul Teleorman au reuşit să obţină notă maximă la Bacalaureat. Este vorba despre două fete. Una este din Alexandria de la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat”, iar cealaltă din Turnu Măgurele de la Liceul Teoretic ”Marin Preda”.

Andreea Daniela Bălaşa, de la Liceul Teoretic ”Marin Preda” din Turnu Măgurele a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat cu media generală. A doua fată care a reuşit această performanţă este Adriana Stancu de la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria.

BAC 2013 Rezultate parţiale Braşov. Judeţul nostru este pe locul nouă la nivel naţional după promovabilitate. Nu a fost însă nicio medie de 10.00

La Braşov au dat examenul de Bacalaureat 3. 741 de elevi. Au promovat  2.309, au fost respinşi 1.425, iar 11 au fost eliminaţi din examen. La Braşov nu s-a obţinut nicio medie de 10.00. Note între 6.00 şi 7.99 au luat 789 de elevi, între 7.00 şi 7,99 au luat 658 de elevi, note între 8.00 şi 8.99 au luat 645 de elevi, iar note între 9.00 şi 9.99 au luat 317 elevi.

Datele sunt cele oficiale făcute publice de Ministerul Educaţiei. Cifra este cu aproape 12% mai mare decât anul trecut. Pe filieră tehnologică au promovat 39,15% dintre elevi, pe filieră teoretică, 77,17%, iar pe filieră vocaţională, 60.70%. Procentul de promovabilitate la elevii din seria curentă a fost de 72,6%, iar la cei din seriile anterioare 29.41%. Potrivit acestor cifre Braşovul este pe locul al nouălea după procentul de promovabilitate.

BAC 2013 - Elevi de nota 10. Povestea fetei care nu a avut niciodată note mai mici de 10

În judeţul Argeş doar cinci elevi au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat cu media 10. Patru dintre eceştia sunt de la Colegiul Naţoional Zinca Golescu (Mihaela Călin, Matei Bădulan, Atena Popa şi Ioana Dicu) şi unul de la Colegiul Naţional I.C. Brătianu (Denisa Coroja).

La sesiunea din vară a anului trecut, în judeţul Argeş au fost 10 medii de 10. Ioana Dicu are 19 ani şi de când se ştie are numai note de zece. A învăţat mult, studiază la fel de mult şi rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. A participat la olimpiade şi la concursuri şcolare în fiecare an calificându-se până în etapele finale.

BAC 2013 Olt –  “Bă, eşti nebun ?! Am luat bacu’ !!!“

La Colegiul Naţional “Ion Minulescu” din Slatina, afişarea rezultatelor a avut loc în jurul orelor 10.30. Aproximativ 60 de elevi şi părinţi erau masaţi strategic în faţa scărilor de la “intrarea profesorilor” în aşteptarea anunţării rezultatelor.

Angajaţii liceului de la secretariat care au afişat rezultatele au avut de furcă cu elevii şi părinţii care se înghesuiau să vadă primii notele, dar, până la urmă, au reuşit să se achite de datorie. Dintre cei 266 de absolvenţi care au susţinut aici examenul, 22 au fost respinşi. A existat o singură medie de 10 (zece), aceasta aparţinând elevului Alexandru Obretin. Dar note “perfecte” au fost mai mult, pe ansamblu, respectiv 29 de note.

Rezultate parţiale BAC 2013. Peste 2070 de elevi din Vâlcea au promovat examenul de Bacalaureat

Rezultate foarte bune au obţinut elevii de la C.N. „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, unde rata de promovare este de 98,9 %. De asemenea, rezultate excepţionale s-au înregistrat la C.N „Alexandru Lahovari”- 96,8 % rată promovare, şi C.N. „Mircea cel Bătrân” -95, 4 % rată de promovare.

Bacalaureat 2013. Afişarea rezultatelor la Constanţa

Medii foarte mari au obţinut, şi în acest an, elevii de la C.N. „Alexandru Lahovari”. La afişarea rezultatelor partiale, mulţi dintre elevi au început să plângă de fericire.

„Plâng pentru că am obţinut o medie bună şi cred că am şanse să intru la Litere, la Bucureşti, la buget. Am 9,30 în total şi mi-era foarte frică că n-o să reuşesc să intru la facultate”,  spune Maria Muşulete, absolventă a C.N „Alexandru Lahovari”. 

BAC 2013 S-au afişat rezultatele la Sibiu: „E super, e cea mai tare senzaţie”

Încă de dimineaţă de la ora 9:00 absolvenţii de liceu au început să se strângă în faţa centrului de examinare de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr. Cu emoţii mari, unii dintre ei mai aveau încă puterea să glumească „Hai să dăm sms-uri că s-au afişat, să vedem, cine vine?”.

La 12 fără un sfert, pe panourile de la intrare sunt afişate listele cu rezultate. Elevii năvălesc înăuntru, apar primele chiote de bucurie, dar şi primele lacrimi.

„E bine, 8,73, mă aşteptam peste 8,50, e bine. Pregătirea pentru Bac a fost intensivă, groaznic, 8 ore pe zi de învăţat constant”, spune Luisa Stanciu, care vrea să dea mai departe la Studii de Securitate.

BAC 2013 Lacrimi de fericire pe chipul candidaţilor de la Colegiului Naţional «Tudor Vladimirescu»: niciun absolvent nu a picat Bac-ul

Toţi absolvenţii clasei a XII-a de la Colegiul Naţional «Tudor Vladimirescu» au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat. „Plâng de fericire pentru că sunt foarte emoţionată. Am muncit mult pentru acest examen şi am primit ce am aşteptat.

Am luat 9,80 la română, 8,70 la matematică şi 9,20 la biologie. La biologie mi s-a părut cel mai greu. A fost foarte mult de muncă şi m-am apucat pe ultima sută de metri. Şi la română au fost foarte multe comentarii de învăţat, dar fost bine până la urmă“, ne-a spus Andreea Stoenescu.

BAC 2013 Colegiul Naţional „Gheorghe Ţiţeica” din Drobeta Turnu Severin are cele mai bune rezultate

Sute de absolvenţi, care au trecut prin focul examenului maturităţii, au aşteptat cu sufletul la gură afişarea rezultatelor la avizierele liceelor.  La Colegiul Naţional "Unirea" a fost sărbătoare. Toţi elevii înscrişi la Bac au promovat examenul.

"M-am descucat foarte bine. Am luat media 9,75.  Chiar mă bucur foarte mult, pentru că am muncit pentru acest Bacalaureat. Cel mai greu mi s-a părut examenul la Matematică. Am avut mari emoţii. În schimb la Biologie am luat 10. Dar pe total, subiectele au fost accesibile. Vreau să merg mai departe la medicnă." ne-a spus Adelina Maria Cormoş, absolventă a Colegiului Naţional "Unirea".

BAC 2013 Rezultate parţiale Alba. Cine sunt elevii de nota 10

Potrivit vicepreşedintelui Comisiei de Bacalaureat din Alba, inspectorul Dan Cherecheş, în sesiunea din această vară, performanţa de a încheia examenul de Bacalaureat cu nota maximă, la toate cele trei probe scrise,  a fost atinsă de doi elevi. Una dintre tinerele care au obţinut media 10 esteCezara Busuioc de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan“ din Alba Iulia. Cealaltă elevă de nota 10, Anca Elena Anghel, a studiat la Colegiul Naţional ”Lucian Blaga” din Sebeş.

Merită subliniat că în topul primelor cinci medii obţinute la examenul de maturitate patru poziţii sunt ocupate de absolvenţi de la Colegiul „Lucian Blaga“ din Sebeş. Procentul promovaţilor înregistrat în Alba în această sesiune, înainte de depunerea şi rezolvarea contestaţiilor, este de 62,22 la sută. 

BAC 2013 Rezultate parţiale Hunedoara. Colegiul „Decebal”, în topul promovabilităţii: rezultate primite cu bucurie de elevii liceului devean

Nu mă aşteptam să iau o notă aşa de mare: peste 9.00. Am fost bine pregătit, zic eu, la examene, dar eram pesimist în privinţa notelor”, a spus Radu, unul dintre elevii decebalişti.

Colegiul „Decebal” din Deva a obţinut una dintre cele mai bune performanţe din ultimii ani: cinci dintre absolvenţii de clasa a douăsprezecea înscrişi la Bacalaureat au primit note de zece pe linie la examene.

Trei licee hunedorene au obţinut o promovabilitate de peste 95 la sută la Bacalaureat: Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, Liceul Traian din Deva şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Petroşani. Cele mai slabe rezultate au fost înregistrate la liceul din Crişcior, unde promovabilitatea a fost de 5 la sută.

BAC 2013 Caraş-Severin rezultate finale. Promovabilitate mare la Reşiţa: până şi cei care au plâns, plângeau de fericire

Rezultatele parţiale ale examenului de Bacalaureat 2013 au fost anunţate luni, până în ora 12.00. Peste 2.000 de absolvenţi de liceu din judeţul Caraş-Severin aşteaptă primele rezultate.

„Este foarte bine, am luat, am luat exact cât îmi trebuia! Sunt mulţumit, mie 6 îmi ajunge“ spune elevul cu cea mai mică notă din Reşiţa la examenul de Bacalaureat. Andrei Ionuţ Sabău a luat 6.03 la Bacalaureat şi este nespus de fericit.

Nici nu se gândeşte că are cea mai mică notă ci este nespus de fericit că a luat examenul. Şi zecile de părinţi prezenţi alături de elvi spun la fel: nu contează nota ci faptul că au promovat examenul.

BAC 2013 Emoţii mari la Timişoara, la aflarea rezultatelor de la Bacalaureat. Nu există nici o medie de zece în Timiş!

Absolvenţii de liceu care au dat Bacalaureatul în sesiunea de vară din acest an au aşteptat cu sufletul la gură afişarea rezultatelor. Unii s-au postat în faţa liceelor încă de duminică seara, în speranţa că vor veni mai rapid notele. Alţii au venit luni încă de la ora 8.00 dimineaţa, ca de exemplu la „C.D. Loga”, însă li s-a spus că ordinul de la Minister este ca afişarea să se facă la ora 11.45. Elevii au fost rugaţi să părăsească holul de la „Loga”, pentru ca profesorii să poată lipi afişele cu rezultatele finale.

BAC 2013 BIHOR S-au publicat rezultatele la examenul maturităţii. Bihorul pe locul şase la nivel naţional

Cei care au reuşit să promoveze examenul maturităţii recunosc că subiectele au avut un nivel de dificultate mediu şi că se aşteptau la cerinţe mult maio grele.

Bacalaureat 2013. Afişarea rezultatelor la Constanţa

“A fost un BAC mediu. Bine că l-am luat. Mă voi înscrie la facultate, dar până atunci voi petrece în weekend alături de colegi. Părnţii sunt foarte bucuroşi. Sper că acasă mă aşteaptă o maşină”, ne-a spus Gabriel Carţiş.

Rezultate bacalaureat 2013 Sălaj: două eleve care au absolvit cu 10 toţi cei patru ani de liceu au promovat cu media 10 şi bacalaureatul

Doi dintre cei şapte şefi de promoţie de la Colegiul Naţional "Silvania", care au încheiat liceul cu 10 pe linie, au promovat şi examenul de bacalaureat recent încheiat tot cu media 1+. Este vorba despre Ronela Popa şi despre Faluvegi Agota. 

După cum declara, pentru Adevărul, imediat după absolvire, pentru Ronela media la bacalaureat nu era foarte importantă,  pentru că ease pregăteşte din greu pentru admiterea la Medicină.

Cât despre "seceretul" care se află în spatele performanţei sale, Ronela spune că gândirea logică a fost cea care a ajutat-o să fie atât de perfomantă de-a lungul liceului. „Contează şi perseverenţa, şi consecvenţa, să înveţi fiecare lecţie. Pe mine m-a ajutat şi faptul că am reuşit să mă concentrez foarte bine la ore“, spune ea.

BAC 2013 Cinci note de 10 obţinute de absolvenţii maramureşeni

Cinci dintre elevii maramureşeni s-au făcut remarcaţi prin obţinerea mediei de 10 pe linie la examenul maturităţii. Aceştia sunt Ciobanu Andreea Loredana,  absolventă a profilului de filologie din cadrul Colegiului Naţional Mihai Eminescu, Grebeniţa Alex Cătălian şi Mureşian Oana, absolvenţi ai Colegiului Naţional Gheorghe Şincai dar şi doi absolvenţi ai Colegiului Naţional Vasile Lucaciu, Lung Mihai şi Petca Alexandra Maria. De asemenea au existat peste 900 de note cuprinse între 9 şi 9,99. 

Deşi pentru mulţi elevi ziua de astăzi a însemnat un motiv de bucurie, absolvenţii a şapte licee din judeţ nu au reuşit să obţină nici măcar nota de trecere.

BAC 2013 Rezultate parţiale Bistriţa-Năsăud. Rată de promovare de 58,31%. Vezi care este ierarhia liceelor din judeţ

Emoţii mari astăzi pentru absolvenţii  celor mai bune licee din judeţ. Încă de la  ora 10:00 în curţile liceelor au început să apară absolvenţi, părinţi sau prieteni. Rezultatele au fost afişate în toate liceele din judeţ abia la 11:45, majoritatea candidaţilor de la Bac-ul de anul acesta arătându-se mulţumiţi de rezultate.

La Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, unde au susţinut examenul de Bacalaureat elevi din mai multe unităţi de învăţământ din municipiu puteai să numeri pe degete numărul celor care au fost respinşi.

BAC 2013 Suceava. Singura medie de zece a fost obţinută de o elevă din Gura Humorului

Singura medie de zece din judeţul Suceava a fost obţinută de Diana Elena Grosariu, elevă la specializarea matematică-informatică, intensiv limba engleză la Colegiul „Alexandru cel Bun” din oraşul Gura Humorului. 

Rezultatul nu a fost deloc o supriză pentru eleva din Gura Humorului. Diana a terminat toţi cei patru ani de liceu cu media zece pe linie. În plus, în perioada liceului, eleva a reuşit să obţină rezultate bune la etapa judeţeană a olimpiadei de matematică.

În schimb, suprizător a fost faptul că nu au fost înregistrate medii de zece la liceele de tradiţie din municipiului Suceava, Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”.

REZULTATE BAC 2013 Lacrimi de fericire pe chipurile multor elevi din Vaslui: „Gata! Acum că am luat BAC-ul, plec în străinătate. Nu vreau la facultate“

Mai bine de jumătate din numărul absolvenţilor care au susţinut examenul de Bacalaureat din judeţul Vaslui s-au declarat mulţumiţi de rezultatele obţinute. Imediat după afişarea rezultatelor parţiale, au apărut şi primele reacţii ale elevilor. Mulţi dintre ei plângeau din cauza notelor obţinute la examen, însă şi mai mulţi ai plâns de fericire.  

Primar de nota 2,85 - a ratat toate probele examenului de maturitate: „Nici nu am vrut vreodată să-l trec“

Comisia de evaluare a decis că valoarea noţiunilor acumulate de către primar este de 1,30 la Limba Română, 3,05 la Geografie şi 4,20 la Istorie.

Cu o medie de 2,85, Petru Dochiei a fost declarat respins la examenul de Bacalaureat.

El a absolvit anul acesta, la frecvenţă redusă, Liceul particular “Grigore Moisil” din Bacău.

Acesta este primul său mandat de primar, din partea PER, după ce a ocupat în trecut funcţia de viceprimar al comunei Letea Veche.

La acest material au participat Olimpia Filip, Dinu Zară, ionuţ Balaban, Cristina Răduţă, Bianca Sara, Cosmin Carp, Olimpia Man, Claudia Bonchiş, Ştefan Both, Cristian Franţ, Daniel Guţă, Simona Suciu, Dorin Timonea, Sebastian Lungur, Alin Ion, Ramona Găină, Irina Rîpan, Mugurel Manea, Laurenţiu ionescu, Claudiu Dumitrache, Dana Mihai, Iulian Bunilă, Borcea Ştefan, Mădălin Sofronie, Claudia Petraru, Florina Pop, Untaru Claudia, Cristina Cicău.

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite