UPDATE România a ieşit de sub incidenţa avertizării cod galben de ploi şi furtuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii au emis avertizări de cod galben de ploi FOTO Adevărul
Meteorologii au emis avertizări de cod galben de ploi FOTO Adevărul

Toate regiunile aflate sub cod galben de ploi, au ieşit de sub incidenţa avertizării. Meteorologii spun însă că în următoarele zile vremea se va menţine închisă în majoritatea regiunilor.

UPDATE Toate judeţele au ieşit de sub incidenţa codului galben de ploi.

UPDATE Meteorologii au emis o nouă atenţionare cod galben de ploi pentru judeţul Timiş. Până la 19.25, în această regiune aversele vor fi însoţite de descărcări electrice şi grindină de dimensiuni mici şi medii, iar cantitatea de precipitaţii ar putea depăşi 30 de litri pe metru pătrat.

În plus, vestul şi sud-vestul judeţului Constanţa se va afla sub cod galben de furtună până la ora 20.00. În această regiune, aversele vor fi însoţite de descărcări electrice şi grindină, iar cantitatea de precipitaţii ar putea depăşi izolat 25 de litri pe metru pătrat.

UPDATE Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi, care expiră la ora 19:30, pentru zona de munte a judeţului Bistriţa Năsăud. Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce pot depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină de dimensiuni mici.

UPDATE Judeţele Covasna (în zona localităţilor Vârghiş, Baraolt, Aita Mare, Belin) şi Braşov (local în zona delimitată de localităţile Feldioara, Comana, Părău, Şercaia, Făgăraş, Cincu şi limita de nord a judeţului) se află până la ora 19:00 sub avertizare de cod galben de ploi. 

Se vor semnala descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce pot depăşi 25 de litri pe metru pătrat, grindină de dimensiuni mici şi medii şi intensificări ale vântului.

Până la ora 18:00, jumătatea de nord a judeţului Teleorman se află sub avertizare de cod galben de ploi şi  se vor semnala cantităţi de precipitaţii ce vor depăşi 20-25 de litri pe metru pătrat, frecvente descărcări electrice şi grindină.

De asemenea, tot până la ora 18:00, vestul judeţului Sălaj se află sub avertizare de cod galben de ploi. Se vor semnala averse cu cantităţi de apă ce pot depăşi 25 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină de dimensiuni mici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite