BAC 2013 Rezultate parţiale Vrancea. Trei medii maxime obţinute de elevii liceelor din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine
Imagine

Performerele Bacalaureatului 2013 sunt trei eleve, două de la Colegiul Economic „Mihai Kogălniceanu” şi o fată de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”.

Mai mult de jumătate din absolvenţii din Vrancea care au susţinut examenul de Bacalaureat în această sesiune au reuşit să promoveze, procentul celor care au trecut proba maturităţii fiind de 54,6 %. 

Anul acesta, au fost şi trei note maxime la Bacalaureat, obţinute de trei eleve cu care şcolile lor se mândresc.

Este vorba despre Aura Dinu şi Ana Maria Dobre, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, care au susţinut examenele la limba română, matematică şi economie şi de Georgiana Tănase, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, care a luat note maxime la toate cele trei discipline de examen, respectiv limba română, istorie şi geografie.

Directorul Colegiului Economic din Focşani era astăzi extrem de mândru de performanţele elevilor din liceul pe care îl conduce.

„Cele două note de 10 au fost obţinute de două eleve care tot timpul liceului au învăţat bine şi au primit distincţii şi la alte concursuri. De asemenea, procentul de promovabilitate la noi în liceu este de peste 92%, respectiv 93,4% din promoţia actuală şi 91,2% din promoţia veche. Sunt rezultate mai bune decât anul trecut şi acest lucru mă mulţumeşte”, ne-a declarat Bogdan Ciubotaru, directorul Colegiului Economic „Mihai Kogălniceanu”.

Mai puteţi citi:

BAC 2013 Rezultate parţiale Vrancea. Rata de promovare în judeţ este de 54,6%

 SUBIECTE BAC 2013 / Peste 2.100 de elevi din judeţul VRANCEA au dat miercuri, 3 iulie, examenul de Bacalaureat la Matematică

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 FOCŞANI / adevarul.ro vă prezintă rezolvarea subiectelor extrase la profilurile Real şi Uman la Limba şi Literatura Română

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Vrancea/ Subiectele la Istorie şi rezolvarea acestora la Adevărul Live

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite