Bradul de Crăciun din faţa sediului postului TV Fox News a fost incendiat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Fox News /  Captură video
FOTO: Fox News /  Captură video

Bradul de Crăciun din faţa sediului Fox News, în Manhattan, a ars după ce un bărbat i-a dat foc, relatează postul de televiziune.

Arborele artificial de peste 15 metri se afla în faţa clădirii News Corp din Manhattan, care găzduieşte şi The Wall Street Journal şi New York Post. Acesta a luat foc la scurt timp după miezul nopţii, marţi, a relatat poliţia. Nicio persoană nu a fost rănită în incident.

Luminile care împodobeau copacul au fost aprinse duminică seară, într-o emisiune specială. Fotografii şi videoclipuri de marţi arată arborele complet împodobit în flăcări.

Suspectul este un bărbat de 49 de ani fără adăpost numit Craig Tamanaha, au declarat autorităţile, conform WABC. El a fost arestat sub acuzaţii care includ infracţiuni penale, incendiere şi încălcare a proprietăţii. 

Bărbatul avea o brichetă asupra lui, însă nu e clar dacă a fost folosit şi vreun altfel de combustibil care să intensifice flăcările. Acesta a acţionat singur şi motivul său nu este clar, dar poliţia analizează dacă inculpatul suferă de o boală mintală, potrivit sursei anterior menţionate.

Bradul, cu tematică roşie, albă şi albastră a fost împodobit cu 10.000 de ornamente din sticlă şi 100.000 de lumini. Muncitorilor le-a luat 21 de ore pentru asamblare, a anunţat reţeaua Fox. 

„Nu vom lăsa acest act de laşitate să ne descurajeze”, a declarat directorul general al FOX News Media, Suzanne Scott, într-un comunicat. 

Postul de televiziune a anunţat că este în proces de reconstrucţie şi instalare a unui nou brad de Crăciun.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite