„Ajutaţi-mă!“ Cum au reuşit angajaţii unui McDonald’s să scape o femeie de iubitul care o ameninţa că o va ucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii restaurantului alături de poliţişti FOTO The Modesto Bee
Angajaţii restaurantului alături de poliţişti FOTO The Modesto Bee

Angajaţii unui restaurant McDonald's din statul american California au făcut valuri în presa din Statele Unite după ce au ajutat o femeie să scape din mâinile iubitului care o abuza.

Potrivit publicaţiei The Modesto Bee, femeia a intrat în restaurant marţi după-amiază, în ziua de Ajun, sub pretextul că dorea să folosească toaleta şi i-a spus angajatului care se afla la tejghea să sune la Poliţie şi l-a rugat să o ascundă. Mai mult, aceasta i-a dat angajatului restaurantului şi numărul de înmatriculare al maşinii cu care se deplasau ea şi iubitul său.

Autorităţile spun că cei doi erau în drum spre părinţii bărbatului, iar acesta s-a enervat, la un moment dat, şi a ameninţat-o că o va împuşca. Temându-se pentru viaţa sa, femeia i-a spus bărbatului că are nevoie să folosească toaleta, aşa că cei doi au oprit în parcarea restaurantului, unde tânăra a reuşit să alerteze angajaţii localului şi s-a îndreptat spre baie.

Evenimentul ar fi putut lua o turnură tragică dacă personalul restaurantului nu ar fi reacţionat rapid, întrucât, la ieşirea din baie, femeia a descoperit că bărbatul o urmărise în incinta localului. Aceasta a încercat să-l convingă să comande mâncare la tejghea, dar bărbatul a refuzat şi a insistat să comande la standul dedicat comenzilor în maşină.

Femeia a reuşit să scape după ce, odată ajunsă la drive-through, i-a şoptit „ajutor“ angajatului de la stand. La scurt timp după asta, poliţiştii au ajuns la faţa locului şi, ghidaţi de informaţiile transmise de angajaţi, au oprit maşina şi l-au reţinut pe bărbatul în vârstă de 35 de ani.

Eduardo Valenzuela a fost arestat şi este acuzat de proferare de ameninţări, posesie de bunuri furate şi posesie de arme de foc în ciuda faptului că este condamnat penal.


Eduardo Valenzuela

Eduardo Valenzuela
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite