Un român a fost arestat la Madrid după ce a rănit doi poliţişti, într-o cursă nebună pe străzi

0
Publicat:

Marţi, un român a fost arestat de poliţiştii spanioli, după o cursă ca în filme cu maşina pe străzile din Madrid, sfârşită cu rănirea a doi agenţi.

foto arhivă
foto arhivă

Aventura a început atunci când şoferul nu a oprit la semnalele agenţilor de la Poliţia Locală din Madrid, care efectuau un control de rutină în zona Plaza de San Jaime. Şoferul unui Seat Ibiza negru, care ulterior s-a dovedit a fi cetăţean român, nu doar că nu a oprit la semnalele poliţiei, ci a accelerat violent, aproape acroşându-l pe unul dintre agenţi, potrivit stiri.diaspora.

Au fost chemate în sprijin mai multe echipaje de patrulă şi a început o cursă nebună pe străzile oraşului, în care pietonii, dar şi ceilalţi participanţi la trafic s-au aflat într-un real pericol, pentru că şoferul Seatului, în încercarea de a scăpa de poliţie, nu mai ţinea cont de nimic. De altfel, în cele din urmă a sfârşit prin a se ciocni intenţionat de unul dintre echipajele care îl urmăreau.

Poliţiştii au reuşit să înconjoare maşina condusă de român, în care, în afară de el se mai aflau încă un bărbat şi două femei. În ciuda opoziţiei vehemente, cei doi bărbaţi au fost arestaţi.

Poliţiştii spanioli au informat că şoferul este cetăţean român, are 29 de ani şi conducea în stare de ebrietate şi fără să posede permis de conducere. În plus, în urma cercetărilor s-a constatat că maşina fusese furată din Villa de Vallecas.

Pasagerul din dreapta sa era un cetăţean etopian, în vârstă de 26 de ani, care a fost, de asemenea, reţinut pentru cercetări. În ceea ce le priveşte pe cele două femei, acestea au fost puse în libertate, după ce au declarat că fuseseră forţate de cei doi bărbaţi să urce în maşină.

Potrivit poliţiei madrileze, doi dintre agenţii participanţi la această misiune au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijire medicală.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite