FOTO Momeala pe care o foloseşte un bogătaş sârb ca să-şi găsească nevastă tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe imagini care îl înfăţişează pe Milisav Juan Gonzales Brzi, un burlac sârb trecut bine de prima tinereţe, au ajuns în atenţia presei britanice după ce fotografiile au circulat pe mai multe site-uri din Croaţia şi Serbia. Dornic să stârnească interesul potenţialelor aspirante la statutul de soţie, bogătaşul s-a pozat în micul palat în care locuieşte, drept mărturie a averii pe care o deţine.

Milisav Juan Gonzales Brzi se adresează “tuturor femeilor nemăritate care vor să-şi petreacă viaţa alături de mine, înconjurate de luxul casei mele“, în anunţul matrimonial. 

Viitorul mire s-a lăsat fotografiat în bucătărie, într-una din băile opulentei reşedinţe, trântit pe marmura din hol sau aşezat pe patul unuia dintre dormitoare, în aşa fel încât reprezentantele sexului frumos să-şi facă o idee despre cum s-ar simţi în calitate de stăpâne ale unei astfel de case.

Pretenţiile sârbului sunt pe măsura averii cu care se făleşte, acesta precizând că îşi doreşte ca aleasa inimii să aibă între 16 şi 24 de ani.

image

Burlacul sârb se sprijină de stâlpii auriţi ai patului matrimonial FOTO Daily Mail

image

 Aşezat la masa din bucătărie, bogătaşul priveşte încrezător spre viitor FOTO Daily Mail 

image

 Milisav, mândru de marmura din hol FOTO Daily Mail 

image

 Haina de blană, piesa de rezistenţă din garderoba sârbului FOTO Daily Mail 

image

 Relaxat, bărbatul s-a lăsat imortalizat şi în pijamale FOTO Daily Mail 

image

Milisav nu a ratat ocazia de a prezenta scenele rurale cu care sunt îmopdobiţi pereţii uneia dintre băile locuinţei  FOTO Daily Mail 

image

În halat şi papuci de casă FOTO Daily Mail 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite