Va fi creat primul emoji care exprimă cuvântul „dor”: cum poţi să decizi felul în care va arăta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul emoji care exprimă cuvântul „dor” va fi creat pornind de la viziunea românilor asupra acestui cuvânt. Răspunsurile românilor la întrebarea „Ce înseamnă dorul pentru tine?” au fost transpuse în imagini, în cadrul unei campanii Vodafone România, iar cei care doresc pot vota simbolul care exprimă cel mai bine cuvântul „dor”, până la 17 august 2016.

Românii vor putea vota imaginea care exprimă cel mai bine cuvântul „dor”, ce va fi folosită pentru realizarea unui emoji care exprimă acest sentiment, până la 17 august 2016, accesând tab-ul DOR de pe pagina Emojioneaza. 

Acesta este disponibil la linkul apps.facebook.com/primul-emoji-de-dor pentru desktop şi http://bit.ly/2a9sNgI pentru mobil. Imaginea care va strânge cele mai multe voturi va fi apoi inclusă în aplicaţia Romoji, prima colecţie de „stickers emoji” cu specific românesc, lansată de Vodafone Romania, care poate fi descărcată gratuit din AppStore şi Google Play.

În urma răspunsurilor colectate în cadrul campaniei, imaginile care se regăsesc cel mai des în răspunsurile românilor la întrebarea „Ce înseamnă dorul pentru tine?” sunt legate de persoanele apropiate, de mâncărurile preferate gătite de mama, de momente speciale petrecute cu prietenii, de activităţile preferate din copilărie, de locurile în care au petrecut vacanţe sau de piesele de port popular specific româneşti. Cei mai mulţi oameni văd un „emoji” de dor direct legat de manifestări de emoţii sau afecţiune.

„Să ai puterea să spui «mi-e dor» oricând simţi acest lucru şi oriunde ar fi cel drag - acesta a fost gândul cu care am pornit la drum, în noua noastră campanie de comunicare. Faptul că doar noi, românii, ştim cu adevărat ce simţi şi cum este să îţi fie dor, ne-a motivat să gândim, împreună cu toţi utilizatorii Cartelei Vodafone, un emoji autentic, unic în lume”, a declarat Laura Barbu, Director, Brand şi Marketing Communications la Vodafone România.

Proiectul de creaţie a primului „emoji” care exprimă cuvântul „dor” face parte din platforma de comunicare pentru Cartela Vodafone denumită „Emojionează”, lansată în aprilie 2016, ce încurajează utilizatorii să comunice creativ şi să îşi exprime emoţiile cu ajutorul „emoji”. 

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri