Viitorul pentru Google Glass stă în 2015: Dacă versiunea cu procesor Intel nu are succes, proiectul ar putea muri

0
0
Ochelarii de la Google vor reveni în 2015 cu un nou procesor. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
Ochelarii de la Google vor reveni în 2015 cu un nou procesor. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Google nu renunţă încă la gadgetul Glass, deşi în ultimii doi ani nu s-a bucurat de o primire prea bună. Viitorul, se pare, este alături de Intel.

Deşi la un moment dat nu se ştia exact dacă proiectul Glass va continua, Google se pare că va lansa un nou model în 2015 dotat cu un procesor Intel.

Google Glass a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul timp. Se spunea despre ochelarii inteligenţi ai companiei din Mountain View că au un viitor nesigur, motiv pentru care numeroşi dezvoltatori au renunţat la aplicaţiile lor pentru Glass. Cel mai cunoscut dintre ei era Twitter.

Reuters u contactat la un moment dat 16 dezvoltatori, iar dintre aceştia, nouă fie au spus că nu mai lucrează la aplicaţiile lor, fie le retrăseseră complet. Mai mult decât atât, chiar Serghei Brin a apărut la un eveniment din Silicon Valley fără a purta Google Glass, fapt care i-a determinat pe unii să speculeze şi mai mult. Totuşi, Glass nu dispare.

<a href="http://playtech.ro/2014/google-glass-viitor-ochelarii-inteligenti-vor-fi-dotati-cu-procesor-intel-2015/" target="_blank" rel="nofollow">Află totul despre viitorii ochelari Glass de la Playtech</a>

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite