Samsung, premiată cu CES 2022 Innovation Awards pentru senzorul de 200MP şi alte zeci de produse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produse Samsung cu CES 2022 Innovation Awards.
Produse Samsung cu CES 2022 Innovation Awards.

Samsung a anunţat că 43 dintre noile sale inovaţii de produse şi servicii au fost premiate cu CES 2022 Innovation Awards, inclusiv patru premii Best of Innovations acordate de către Consumer Technology Association (CTA).

Programul anual de premii pune în evidenţă inovaţiile în ceea ce priveşte designul şi ingineria în cadrul mai multor categorii de produse tehnologice de consum.

Anul acesta, CTA a premiat Samsung la o gamă largă de categorii, precum Periferice şi Accesorii pentru Computer, Hardware şi Componente pentru Computer, Imagistică Digitală/Fotografie, Tehnologii Încorporate, Gaming, Headphones & Personal Audio, Sănătate şi Wellness, Electrocasnice, Componente AV pentru acasă şi Accesorii, Dispozitive Mobile şi Accesorii, Smart Home, Software şi Aplicaţii Mobile, Sustenabilitate, Tehnologii Wearable şi Video Displays.

Premiile CES Innovation sunt sponsorizate de CTA, proprietarul şi organizatorul CES – cel mai mare şi mai influent eveniment tehnologic din lume. CES 2022 revine la Las Vegas anul viitor, după o ediţie exclusiv digitală a evenimentului din 2021. Jong-Hee (JH) Han, President and Head of Visual Display Business la Samsung Electronics, va susţine marţi discursul de deschidere pe 4 ianuarie la 18:30 PST în sala Venetian’s Palazzo Ballroom din Las Vegas, NV.

Unele dintre produsele Samsung premiate în acest an sunt următoarele:

Câştigător Best of Innovation Award

Ediţia Bespoke Samsung Galaxy Z Flip3 – Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition le oferă putere oamenilor să se exprime aşa cum îşi doresc prin crearea unui dispozitiv cu adevărat al lor. Utilizatorii pot alege între opţiunile de cadru ale lui Galaxy Z Flip3 în nuanţele Negru sau Argintiu şi culorile de carcase faţă şi spate în Albastru, Galben, Roz, Alb sau Negru pentru a construi un telefon potrivit stilului lor. Cu peste 49 de stiluri posibile, Samsung aduce cea mai bună caracteristică de personalizare.

 De asemenea, aceasta vine la pachet şi cu îmbunătăţirile în ceea ce priveşte durabilitatea, precum rezistenţa la apă IPX8 – cel mai înalt standard de rezistenţă la apă pentru orice telefon pliabil – şi noua sa carcasă Armor Aluminium, cel mai puternic aluminiu folosit vreodată pe un smartphone Galaxy.

Galaxy Z Flip3 5G a obţinut, de asemenea, premii laureate în categoriile Imagini digitale/Fotografie şi Dispozitive Mobile şi Accesorii.

Samsung Galaxy Z Flip3 şi Galaxy Z Fold3

Laureaţi pentru inovaţie

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – Galaxy Z Fold3 aduce tehnologia premium a camerei smartphone-urilor Samsung pe un desing pliabil revoluţionar – câştigând recunoaştere atât în ​​categoriile Imagini Digitale/Fotografie, cât şi în categoria Dispozitive Mobile şi Accesorii. Galaxy Z Fold3 continuă moştenirea de pionierat a Samsung în domeniul smartphone-urilor pliabile. Reuneşte inovaţii, precum rezistenţa la apă IPX8 şi prima cameră sub display şi suport S Pen pe un ecran pliabil, totul pe un ecran de 7,6 inchi care se pliază pentru a încăpea perfect în buzunar. Cu măiestria impecabilă şi design-ul revoluţionar, Z Fold3 creează experienţe cu adevărat unice — combinaţia ideală de productivitate, performanţă şi portabilitate.

Samsung Galaxy Watch4 Recunoscută în categoriile de Sănătate & Fitness şi Tehnologii Wearable, seria Galaxy Watch4 este cea mai inovatoare de până acum în ceea ce priveşte ceasurile inteligente Samsung, cu un sistem de operare şi UX reimaginat, design sofisticat şi funcţii de fitness de ultimă generaţie. 

Samsung Galaxy Watch4

Noul Senzor BioActive – cel mai avansat senzor Samsung până în prezent – ​​le permite utilizatorilor să-şi calculeze nivelul de oxigen din sânge sau pentru a-şi monitoriza ritmul cardiac. În cincisprezece secunde, noul instrument al compoziţiei corporale oferă informaţii despre măsurători cheie precum procentul de masă musculară şi procentul de grăsime corporală. În plus, un sistem complet nou de operare şi UX fac ca Watch4 să ofere cea mai intuitivă experienţă de până acum. Seria Watch4 marchează o nouă eră a inovaţiei smartwatch-urilor.

Seria Samsung Galaxy A – De asemenea, câştigătoare în categoria Dispozitive Mobile şi Accesorii este şi seria Galaxy A, o familie de cinci dispozitive smartphone dotate cu funcţii impresionante la un preţ accesibil tuturor. Utilizatorii pot realiza fotografii uluitoare cu sisteme puternice de camere multiple, pot vedea conţinut captivant pe ecrane care furnizează culori vii şi se pot bucura de baterii de lungă durată şi încărcare rapidă. Dispozitivele din seria Galaxy A sunt versatile şi accesibile cu funcţii de vârf, de la rata de refresh de 120Hz a lui A52 5G şi rezistenţa la praf şi apă IP67, până la primul dispozitiv 5G al Samsung sub 300 USD: A32 5G. Indiferent de ceea ce-şi pot dori utilizatorii, seria Galaxy A pune la dispoziţie pentru toţi unele dintre cele mai populare inovaţii Galaxy.

Samsung Galaxy Buds2 În categoria Headphones & Personal Audio, Galaxy Buds2 au fost premiate, pentru că acestea continuă moştenirea audio a Samsung cu o caracteristică de potrivire ultra-confortabilă şi specificaţii esenţiale – la cel mai accesibil preţ din gama Samsung Buds. 

Samsung Galaxy Buds2

Cu un design actualizat, care prezintă cele mai mici dimensiuni şi greutate de până acum, Galaxy Buds2 oferă confort pe tot parcursul zilei. În plus, oferă un sunet cu anulare activă a zgomotului, difuzoare dinamice în două căi şi un mod de sunet ambiental îmbunătăţit. Buds2 sunt căşti premium, dar accesibile — oferind o experienţă de sunet avansată, oriunde şi oricând, cu un aspect elegant.

Samsung Galaxy Book Pro 360 – Galaxy Book Pro 360 de la Samsung redefineşte computerul clasic pentru a satisface nevoile de telefonie mobilă ale utilizatorilor, obţinând un câştig în categoria Hardware şi Componente pentru Computer. Încorporat cu ADN-ul mobil al unui smartphone Galaxy, acesta a fost conceput pentru a face experienţa de zi cu zi mai intuitivă ca niciodată. Utilizatorii se pot bucura de o performanţă puternică şi de o conectivitate asemănătoare unui smartphone – deoarece Book Pro 360 este primul computer 5G Samsung disponibil în S.U.A. Book Pro 360 vine şi cu un S Pen îmbunătăţit. Cu un display Super AMOLED şi o baterie cu încărcare rapidă pentru întreaga zi, acest computer ajută utilizatorii să-şi ducă lucrurile la bun sfârşit, acasă şi în deplasare.

Samsung SmartTag+ Un alt câştigător în categoria Dispozitive Mobile şi Accesorii, SmartTag+ este echipat cu o tehnologie de bandă ultra-largă (UWB), SmartTag+ identifică locaţia exactă a articolelor pierdute cu cea mai bună precizie şi rază de acţiune. 

Samsung Galaxy SmartTag+

Pur şi simplu se ataşează dispozitivul Galaxy SmartTag+ la chei, la poşete sau chiar la zgarda unui animal de companie, iar totul este în perfectă siguranţă. Indiferent dacă articolul respectiv se află acasă sau în cartier, camera smartphone-ului Galaxy compatibil şi săgeţile AR din serviciul SmartThings Find vor indica exact unde se află acesta.

Plita Samsung Smart Induction Built-in de 30 inchi – Plita Samsung Smart Induction este recunoscută în categoria de Electrocasnice. Plita de gătit este prima din industrie care a fost recunoscută pentru capacitatea sa de a reduce consumul de energie şi emisiile pe durata gătitului – în timp ce  se menţine o performanţă remarcabilă de utilizare. A primit premiul ENERGY STAR® Emerging Technology 2021-2022 la categoria Plite de Gătit cu Inducţie Rezidenţiale. Plita are patru arzătoare şi moduri de gătit inovatoare, care oferă un control precis al temperaturii, la fel ca un arzător pe gaz.

Masina de spalat Samsung Top Load Washer (WA7700A)

Maşina de spălat Samsung cu încărcare superioară (WA7700A) – Maşina de spălat Samsung cu încărcare superioară şi distribuire automată câştigă, de asemenea, un premiu în categoria Electrocasnice. Samsung aduce caracteristica sa populară Auto Dispense în categoria de încărcare superioară, făcând spălarea rufelor mai intuitivă cu ajutorul funcţiilor şi design-ului premium. 

Maşina de spălat include şi alte caracteristici esenţiale pentru a oferi o curăţare eficientă şi puternică, de la un robinet de apă încorporat pentru a pretrata petele dure, până la ciclul său de spălare Super Speed ​​care termină o încărcare completă în doar 28 de minute.

Samsung 512 GB DDR5 RDIMM ― Primul modul de memorie dual in-line (RDIMM) înregistrat de 512 GB DDR5 din industrie pentru aplicaţii de electronice de ultimă generaţie, care acoperă inteligenţa artificială în servere de calcul de înaltă performanţă, cloud şi centre de date. Modulul de 512 GB are 40 de pachete DRAM integrate, fiecare constând în opt dispozitive DDR5 de 16 Gb. 

Module memorie Samsung 512 GB DDR5 RDIMM

Cipurile de mare capacitate şi viteză îmbrăţişează un proces de joasă tensiune extrem de avansat şi folosesc tehnologia prin siliciu (TSV) pentru a depăşi pe deplin degradarea substanţială a performanţei în conectivitatea legăturii firelor. Este recunoscut în categoria Computer Hardware & Components. 

Samsung U.2 ZNS NVMe SSD PM1731a (2/4TB) ― PM1731a este o unitate SSD (Solid State Drive) de ultimă generaţie pentru întreprinderi şi centre de date mari, care acceptă tehnologia mult aşteptată Zoned Namespace (ZNS) pentru prima dată în industrie, obţinând un alt premiu în categoria Computer Hardware & Components. Prelungind durata de viaţă a unui SSD de trei până la patru ori în comparaţie cu SSD-urile existente şi mărind în mod substanţial spaţiul de stocare al utilizatorului, PM1731a va contribui în mare măsură la eficienţa sistemelor mari de server/stocare, deoarece utilizarea datelor mari şi AI în aplicaţiile de date ale electronicelor de consum continuă să explodeze în întreaga lume.

Samsung PCIe Gen5 NVMe SSD PM1743 (2/4/8/16TB) ― Un alt câştigător în categoria Hardware şi Componente pentru Computer, PM1743 este cel mai rapid, cu cea mai mare capacitate şi cel mai fiabil SSD U.2 din industrie. Bazat pe interfaţa PCIe Gen5, are scopul de a susţine cerinţele de server de întreprindere ale sistemelor de procesare multicore pentru a accesa, manipula şi salva date în cea mai largă gamă de medii de întreprindere destinate consumatorilor, cu o eficienţă incredibilă.

Senzor Samsung ISOCELL HP1

Samsung ISOCELL HP1 ― ISOCELL HP1 obţine o victorie în categoria Tehnologii Încorporate, fiind primul senzor de imagine mobil de 200MP 0,64μm din industrie. HP1 oferă 16.384 x 12.288 pixeli efectivi care se potrivesc cu un format optic de 1/1,22”. Cu o tehnologie de separare a pixelilor 4x4, senzorul poate îmbina 16 pixeli într-un pixel mare de 2,56 μm pentru a produce imagini luminoase de 12,5 MP cu mai puţin zgomot în medii cu lumină scăzută. Senzorul poate realiza, de asemenea, videoclipuri perfecte la o definiţie ultra-înaltă de până la 8K 30fps.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite