Precomandă Samsung Galaxy S5 la Orange România. Telefonul costă 700 de euro la liber
0Orange România a pus deja pe site Samsung Galaxy S5 la precomandă, la preţul de 700 de euro standard, fără niciun fel de abonament. Odată cu acesta, Orange România oferă şi o husă cadou.
Pe site-ul Orange România telefonul lansat de Samsung la MWC 2014 este deja listat, dar terminalul va putea fi cumpărat din luna aprilie, după cum au anunţat reprezentanţii sud-coreenilor la evenimentul de la Barcelona.
Pentru Samsung Galaxy S5, cu abonamentul pe 24 de luni există mai multe preţuri oferite de către Orange.
Cel mai ieftin ar fi pe 249 de euro, cu abonament Pantera 55. La un abonament Pantera 44, preţul se duce la 300 de euro.
Pantera 31 aduce telefonul la 401 euro, iar Pantera 23 la 449 de euro. Cel mai ieftin abonament, dar care nu are niciun sens cu acest telefon ar fi Delfin 6, la care Samsung ajunge la 601 euro.
Pagina de comandă de pe Orange România

Impresii despre Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 va fi cel mai bun telefon al sud-coreenilor pe acest an, dar ar trebui să ştii că are două minusuri. În primul rând, raportează AndroidCentral, Galaxy S5 de 16GB este o afacere proastă, dacă îl cumperi cu doar 16GB de spaţiu intern de stocare. Asta pentru că sistemul de opeare ocupă peste 5GB, iar aplicaţiile proprii Samsung duc întregul „bagaj“ de bloatware până aproape de 9GB. Asta înseamnă că utilizatorului îi mai rămân circa 5GB de spaţiu liber.
Apoi, dacă sperai că vei avea pe Samsung Galaxy S5 un scanner de amprente la fel de bun (sau mai bun) ca pe iPhone 5s, sperai degeaba. După primele reproşuri pe care le-am raportat de la The Verge, CNET revine cu un articol despre acest senzor. „Zona de scanare este o fâşie strâmtă, verticală. (...) Scanarea merge destul de bine, dar am observat scăpări, dacă degetul meu nu era corect aliniat sau dacă îl mişcam prea repede“, scrie Jessica Dolcourt. Spre comparaţie, Apple şi-a promovat senzorul drept unul care îţi recunoaşte amprenta şi dacă ţii degetul la un anumit unghi, nu perfect peste scanner.
Telefonul are un ecran de 5,1 inci, full HD, cu o densitate de 432 de pixeli pe inch. Capacitatea de stocare e de la 16 la 64 de GB, cu posibilitatea introducerii unui microSD de maximum 128 de GB.
Spre deosebire de Note 3, Galaxy S5 nu mai este şi cel mai puternic telefon de pe piaţă, dacă ne luăm după specificaţiile de pe hârtie cu 2 GB de RAM. Dar în testele de benchmark, din câte am înţeles, depăşeşte fratele mai mare. Conexiunea este 4G şi funcţia download booster permite folosirea acesteia la capacitate mai mare.
Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 801, quad core, tactat la 2,5 Ghz. Are toate funcţiile sistemului de operare lansat anul trecut - control cu ochii, scroll cu ochii, control vocal. Bateria este de 2.800 de miliamperi.
Articolul compelet despre Samsung Galaxy S5 poate fi găsit la acest link.