iPhone 5s şi iPhone 5c, introduse în ofertă şi de Vodafone: 269 de euro pentru 5s la un abonament de 59 de euro pe lună
0iPhone 5s şi iPhone 5c ajung din această noapte şi în magazinele Vodafone România, putând fi comandate online. Al doilea operator al ţării a anunţat tarifele şi abonamentele recomandate pentru acest terminal.
După ce Orange a anunţat mai devreme astăzi lansarea celor două telefoane de la Apple, este rândul Vodafone să le pună la dispoziţia clienţilor doritori şi care nu s-au aruncat să le cumpere până acum de la magazinele online care le-au adus de pe piaţa gri.
iPhone 5s, cel mai performant telefon al Apple de până acum intră în curând pe stoc. La abonamentul RED 29 costă 479 de euro, la abonamentul RED 45 ajunge la 379 de euro, în timp ce RED 59 costă 269 de euro.
iPhone 5c, fratele său mai mic, mai colorat şi din plastic costă 379 de euro la RED 29, 279 de euro la RED 45 şi 169 de euro pentru RED 59. Ambele telefoane vin cu muzică nelimitată şi gratuită timp de trei luni prin aplicaţia Zonga.
Oferta Orange
iPhone 5s, poate cel mai bun smartphone din momentul de faţă, va veni cu abonamentul Pantera 55 la un preţ de 300 de euro pentru modelul de 16 GB. iPhone 5s are un procesor Apple A7, o cameră iSight de 8 megapixeli şi înregistrare în slow Motion. La Orange este disponibil în auriu, arginiu şi gri, alături de huse dedicate.
iPhone 5c este cel mai colorat iPhone de până acum, dar şi mai ieftin. Este disponibil la 249 de euro cu abonamentul Pantera 44. iPhone 5c este un iPhone 5 de plastic, care păstrează procesorul A6, ecranul Retina şi camera iSight.
iPhone 5S foloseşte noul procesor A7, produs de Samsung, sub îndrumarea strictă a companiei din Cupertino. Reprezentanţii Apple nu i-au dezvăluit toate specificaţiile tehnice, însă pasionaţii de tehnologie şi-au unit forţele şi au reuşit să afle că procesorul este unul cu două nuclee, tactat la 1,3Ghz, iar memoria RAM este de 1GB. Nimic special până acum.
Partea uimitoare este că cele două nuclee sunt construite pe o arhitectură de 64 de biţi, similară celei folosite de majoritatea computerelor. Când vine vorba de capacitatea de stocare, există trei versiuni – 16. 32 şi 64 GB.
În afară de iPhone 5s, iPhone 5c este cam cel mai rapid terminal de pe piaţă, deşi procesorul nu ar putea spune asta la prima vedere.
Este cel de anul trecut, Apple A6, un dual core la 1,3 Ghz, pe o arhitectură ARM modificată. Pe lângă acesta, memoria internă este de 1 GB de RAM, iar capacitatea de stocare poate fi de 16 sau de 32 de GB.
Dimensiunea ecranului a rămas la 4 inci, Apple neriscând să lanseze un telefon mai mare. Este un IPS LCD, iluminat din spate. Are o rezoluţie 1136x640 de pixeli, aceeaşi de pe iPhone 5, şi o densitate a pixelilor de 326 de pixeli pe inch.