Facebook Pages Manager permite introducerea filtrelor pe poze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aplicaţia Facebook Pages Manager, destinată celor care administrează pagini de Facebook, a ajuns la varianta 2.0, care introduce noi opţiuni pentru proprietarii şi social media manageri.

Facebook Pages Manager 2.0 a ajuns momentan pe iOS, acolo unde a şi fost lansată această aplicaţie prima oară şi aduce o serie de îmbunătăţiri, care pot face o pagină de Facebook mai atractivă pentru oameni. Facebook susţine că aplicaţia a fost reconstruită pentru a oferi o experienţă mai fluidă, iar acum oferă suport pentru mai mult eopţiuni.

Facebook scrie pe AppStore că navigarea în Timeline-ul paginii este mai rapidă ca înainte, pozele se deschid mai rapid, iar totul este îmbunătăţit pentru viteză.

Reţeaua socială a introdus filtre pentru pozele urcate pe paginile de Facebook, o influenţă venită probabil din legătura cu Instagram. Astfel, utilizatorii nu vor mai fi nevoiţi să editeze pozele în prealabil, ci o vor putea face în interiorul aplicaţiei.

De asemenea, Pages Manager cuprinde acum şi mai multe opţiuni lansate de Facebook de curând, cum ar fi prezenţa în mesaje a emoticoanelor de tip Emoji şi cele Stickers.

Facebook Manager pentru iOS poate fi descărcată din AppStore.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite