SMS-uri de Sfântul Ion: 15 mesaje şi urări potrivite de Sfântul Ion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţi români îşi serbează onomastica de Sfântul Ion. FOTO expresspress.ro
Mulţi români îşi serbează onomastica de Sfântul Ion. FOTO expresspress.ro

SMS-uri de Sfântul Ion. Creştinii ortodocşi care se află sub aripa protectoare a Sfântului Ioan Botezătorul se pregătesc de petrecere. Sărbătoarea de pe 7 ianuarie, dedicată tuturor celor care poartă numele de Ion, Ioan, Ioana şi derivatele lor, este un prilej bun pentru ca mulţi dintre români să-şi umple mesele cu bunătăţi şi inimile cu cele mai frumoase urări din partea apropiaţilor.

Data de 7 ianuarie este motiv de voie bună pentru mulţi dintre români, fie că îşi sărbătoresc onomastica, fie că au în cercul apropiaţilor un „Ion” sau o „Ioana” cu chef de petrecere. 

SMS-uri de Sfântul Ion. Cum familia onomastică a celor care poartă nume precum Ion, Ioana, Ioan, Ionel, Nelu, Ionică, Nică, Ionuţ, Onuţ, Ionela, Ionica, Nela sau Oana este cea mai „bogată” din calendarul creştin ortodox, mesajele pe care le trimitem acestora trebuie să fie speciale. Cei lipsiţi de inspiraţie, dar plini de dragoste şi gânduri bune pentru sărbătoriţii din viaţa lor pot apela la această listă de mesaje cu urări, pe care le-am „cules” cu această ocazie:

1. La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

2.  La mulţi ani, dragă Ioane, şi mult noroc în viaţă. Să ai parte de atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

3.  Ţi-aş ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc. La mulţi ani, Ioane!

 4. La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi, se aude prin vecini că vrei sa te angajezi la pompieri pentru că bei de stingi! La mulţi ani, Ioane!

5. Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să împrăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul! La mulţi ani de Sfântul Ion!

6. Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tău, un nume frumos şi simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de toată fericirea din lume!

7. Dumnezeu mi-a dat familia, iar Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea şi că am fost binecuvântat cu prietenia ta. Toate cele bune şi la mulţi ani! 

8. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!

9. E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu trebuie să ţi se pară uşor. La mulţi ani, Ioane!

10. Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos alături de cei din jurul tău. La mulţi ani!

11. Dragă Ioane, sper ca mesajul meu să-ţi încălzească sufletul, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergi cu buretele!

12. Fie ca Sfântul pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi linişte interioară. Să ne trăieşti, Ioane!

13. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetorii şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

14. Deşi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare. La mulţi ani, Ioane!

 15. E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani, Ioane, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Citeşte şi:

Mesaje de Sfântul Ion: urări clasice şi amuzante pentru sărbătoriţii de Sfântul Ioan Botezătorul

SMS gratuit online: Cum poţi trimite mesaje fără să plăteşti

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite