Abţibildurile, ultimul răcnet în materie de produse cosmetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie iroseşte, în medie, 15 luni din viaţă în faţa oglinzii, aplicându-şi machiajul, potrivit unui studiu citat de „Daily Mail“. Drept soluţie, producătorii din domeniu au lansat pe piaţă „stickerele de frumuseţe“, care înlocuiesc fardul, rujul şi rimelul.

Fardatul „le fură“ reprezentantelor sexului frumos peste un an din viaţă, motiv pentru care ambasadorii frumuseţii au lansat, în locul clasicei truse de machiaj, pachetul cu foiţe autocolante.

Fardul pentru pleoape

Pentru a obţine un machiaj profesionist în doar câteva minute, producătorii recomandă utilizarea unui abţibild care înlocuieşte fardul de pleoape şi poate fi utilizat de până la cinci ori. Pe lângă modelele clasice, din două culori, clientele îşi pot aplica şi un model exotic, cum ar fi animal-print.

Preţul unui astfel de abţibild este de 13 lire sterline, adică echivalentul a 70 de lei.

Genele

În locul rimelului care îţi promite gene lungi şi arcuite, producătorul britanic Shavata a lansat pe piaţă, contra sumei de 50 de lei, o pereche de gene false, laolaltă cu un aplicator.

image

Rujul

Pentru femeile care doresc să aibă buzele rujate cât mai mult timp, brandurile internaţionale au creat foiţa autocolantă colorată. Pentru a obţine rezultatul dorit, producătorii recomandă aplicarea unui lipici pe buze şi utilizarea stickerului care conferă un aspect strălucitor buzelor. Din păcate, luciul şi culoarea nu persistă mai mult de patru-cinci ore.

image

Tuş

În urmă cu câţiva ani, casa de lux Dior a lansat o colecţie de stickere pentru liniile ochilor, iar brandurile mai puţin exclusiviste i-au urmat exemplul. Persoanele dorinice să intre în posesia acestor foiţe le pot cumpăra online, laolaltă cu un dermatograf, la preţul de 36 de lei.  

Sprâncenele

Stickerele destinate sprâncenelor se aplică cu ajutorul apei, pentru a permite conţinutului de pe hârtie să se lipească. La demachiere, clientele trebuie să folosească un ser pe bază de ulei.

Lac de unghii

Scenariul se repetă şi în cazul stickerelor pentru manichiură. Acestea pot fi achiziţionate din cadrul magazinelor L’Oreal, pentru suma de 45 de lei.

image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite