Horoscop săptămâna 29 decembrie-4 ianuarie. Schimbări majore pentru 2 zodii, cine e sfătuit să nu semneze documente

0
Publicat:

Astrologii vin cu vești referitoare la ultimele zile ale anului 2023, dar anunță și ce se va întâmpla la început de 2024. Pentru nativii a două zodii se anunță schimbăfri importante, scrie click.ro.

Schimbări majore pentru 2 zodii FOTO Shutterstock
Schimbări majore pentru 2 zodii FOTO Shutterstock

Berbec

Acesta este un moment bun pentru schimbări acasă ori transformări sistematice în direcția muncii. Vă recomand să acționați cât mai flexibil, să vă adaptați circumstanțelor, iar pe undeva să încercați să rupeți literalmente sistemul.

De fapt, finalul de an și ultima săptămână poate fi marcată ca o perioadă de reîntâlnire nostalgică. Puteți fi aproape de cei dragi și ar trebui să le apreciați în mod conștient prezența.

Taur

E o săptămână în care veți trăi momente ideale pentru a vă intelectualiza emoțiile. Va fi nevoie de asta ca să le puteți exprima mai clar. Ar fi bine să vă dedicați lucrurilor care vă educă, vă cultivă și vă liniștesc. Pentru asta, recomand cititul sau scrisul. Luați-vă timp ca să priviți în interior și veți vedea mai bine ce aveți de făcut pe viitor.

Gemeni

Guvernatorul vostru Mercur, încă se află în mișcare de retrogradare. Continuă așadar perioadă neplăcută pentru unii dintre voi, plină de creșterea numărului de erori. De aceea, verificați de două ori orice informație care vă parvine și nu permiteți răspândirea zvonurilor și a bârfei. Nu este indicat să semnați acorduri și documente importante ori să anunțați partenerii în favoarea lansării unor noi proiecte, deoarece în mod sigur ceva va merge altfel față de cum ați planificat.

Rac

Aveți ocazia să vedeți partea bună a lucrurilor, prin sfera inimii și cu ajutorul intuiției. Acest lucru ajută la îmbunătățirea încrederii în voi înșivă, aducând în prim plan dorințele voastre cele mai profunde. Modul de a comunica va căpăta valoare și nu-i exclus ca alții să vă ceară sfatul și să vă împărtășească secretele lor.

Leu

Energiile Lunii Pline încă se vor resimți, iar suișurile și coborâșurile vor fi prezente în starea de spirit a acestei săptămâni. A fost o Lună Plină în a 12-a casă a intimității, care v-a sugerat să luați o pauză pentru voi înșivă. Profitați de acest îndemn, căci oricum aveți câteva zile libere! Scăpați de zgomotul exterior și refugiați-vă în meditație! Acest lucru vă va ghida către simțiri și informații bune pentru a păși în 2024 cu dreptul.

Fecioara

E o perioadă bună întâi pentru a încheia ceea ce trebuie și a ajuns la final, poate chiar încă sunt mai multe în acest stadiu. În această situație, căutați să nu rezolvați simultan toate cazurile, căci altfel nici unul nu va reuși cu succes. Principalul lucru este de a avea un scop bine definit și acțiuni coordonate.

Citește articolul complet pe click.ro.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite