Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015: Balanţa este mai generoasă ca niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015. FOTO Fotolia
Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015. FOTO Fotolia

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015. Ziua de astăzi este o zi a deciziilor pentru majoritatea nativilor, fie că reuşesc să o scoată la capăt, fie că încearcă să fugă de această responsabilitate.

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015: Berbecul are succes la bani

Zi cu multe succese financiare de top, dar şi cu mici pagube neimportante. Blocajele vor dispărea pe neaşteptate de abia după-amiază şi fără motiv. Vei delega oricum o persoană corectă din familia ta pentru a finaliza o parte din activităţile comune.

Taur

Nemulţumirile legate de noile contracte le vei analiza împreună cu partenerii, colegii şi familia, chiar dacă nu ai încredere în nimeni cu adevărat. E de preferat să ai curajul să te implici singur în decizii clare. Pregătiri pentru concediu amânate.

Gemeni

Eşti solicitat în mai multe locuri în acelaşi timp şi nu poţi să refuzi nicio activitate deoarece chiar tu le-ai planificat cu mult timp în urmă. Nu dispui din păcate nici măcar de un mijloc de locomoţie foarte rapid pentru a te deplasa în timp util.

Rac

Dorinţa de a te împăca fără întârziere cu una dintre rude ori chiar cu partenerul de cuplu devine pentru tine obsesivă. Seara, nu mai suporţi ironiile şi reproşurile, însă starea de tensiune te macină, devenind în weekend mai mult decât stresantă.

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015: Leul scapă de o parte din datorii

Mai comunicativ, mai relaxat, priveşti relaţiile cu cei din jur cu mult mai multă înţelegere şi calm. Eliberat de o parte din datorii, îţi revine pofta de viaţă şi doreşti să pui în practică idei noi, să îţi faci noi parteneri de afaceri şi nu numai.

Fecioară

Hotărârile tale se referă la viaţa sentimentală şi la partenerul de cuplu. Nimeni din anturaj însă nu te susţine şi vei renunţa. Din punct de vedere financiar cunoşti o stabilitate relaxantă, care se datorează, cu siguranţă, susţinerii partenerilor. 

Balanţă

Adopţi un stil extravagant, fie îmbrăcându-te prea original, fie folosind termeni mai puţin uzuali în limbajul comun. Generozitate ta este astăzi fără limite. Nu rezişti la cicălelile partenerilor, iar seara, cel de cuplu se „afirmă” fără reţinere. 

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015: Scorpionul descoperă noi adversari

Descoperi că ai adversari invidioşi şi plini de resentimente. Insişti ca drepturile tale sentimentale să fie „indexate”, dar parcă ai vorbi în pustiu. Nu renunţi la confruntările directe, mai ales că ai cheltuieli pentru familie din ce în ce mai mari.

Săgetător

Devii impulsiv şi îi „amendezi” pe toţi prin retragerea sprijinului financiar. După-amiază, ai tendinţa să-i judeci greşit pe toţi cei din anturaj şi de a te purta cu prea multă rigiditate. Seara, refuzi oferte pe care probabil mâine le vei regreta. 

Horoscop zilnic, 3 aprilie 2015: Capricornul are multe oportunităţi sentimentale

Apar atât de multe oportunităţi sentimentale, încât nu este exclus să o ratezi pe cea mai avantajoasă. Doreşti din tot sufletul să scapi de partenerii de „petrecere” mai puţin motivaţi şi pentru început le impui un ritm mai alert în luarea deciziilor.

Vărsător

Este bine să le ceri astăzi părerea amicilor şi rudelor apropiate. Orice decizie ai lua, vei descoperi că are implicaţii şi în viaţa de familie şi că ţi se reproşează pe drept de către membrii acesteia că nu le iei în seamă aproape niciodată dorinţele.

Peşti

Relaţii bune cu străinii şi agenţiile din străinătate. Repeţi o experienţă anterioară şi te decizi să îţi relansezi cariera profesională de unul singur. Încurajări familiale şi precizări contractuale neplăcute. Dezorganizarea activităţilor programate.

Astfel arată horoscopul zilnic pentru vineri, 3 aprilie 2015. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite