Horoscop zilnic, 28 septembrie 2016: Racii află că visele pot deveni realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2016: Taurii au parte de relaţii colegiale excepţionale, Fecioarele sunt alese lider de grup, iar Peştii sunt promovaţi

Berbec

Situaţia dv. profesională tinde să se amelioreze, numai că maniera de comunicare, mai ales cu partenerul de cuplu şi cu şefii direcţi, este din ce în ce mai dificilă. Vă ambalaţi din cauza unor flecuri şi recunoaşteţi acest lucru, atunci când cei dragi încearcă să vă consoleze.

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2016: Taurii au parte de relaţii colegiale excepţionale

Relaţiile colegiale sunt excepţionale, iar surprize plăcute pot apărea în orice clipă. Vă decideţi să acceptaţi propunerile unor amici cu care aţi mai lucrat acum câţiva ani. Nu vă vine să credeţi când aflaţi că cei mai mulţi dintre colegi vă simpatizează, iar ceilalţi vă admiră.

Gemeni

Vă purtaţi atât de frumos cu persoana iubită, încât acesteia i se pare că visează. Povestea dv. de dragoste reînvie şi nu este exclus să uitaţi că trebuie să şi munciţi. Nu mai aveţi însă răbdare cu cei ce v-au creat necazuri (este vorba îndeosebi de pierderea unor sume mari).

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2016: Racii află că visele pot deveni realitate

Este posibil să primiţi pe neaşteptate o aprobare pentru a pleca într-o călătorie ori la un post peste hotare. Visele pot să devină realitate, dacă deja dispuneţi de un capital. Mila şi compasiunea dv. nu pot fi contestate de nimeni, numai că doriţi să le ascundeţi din timiditate.

Leu

Rezultatele financiare sunt minime, iar tendinţa de a cheltui şi ultimul leuţ este încă valabilă. Cu toate că sunteţi o fire exigentă, nu vă place atunci când daţi peste o persoană cu acelaşi caracter. Mulţi nativi planifică deplasări în străinătate pentru ei ori pentru anturaj.

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2016: Fecioarele sunt alese lider de grup

Vă face mare plăcere să reorganizaţi o activitate nouă ori vă decideţi să vă mutaţi şi faceţi planuri peste planuri. Recăpătaţi prin diplomaţie aprecierea rudelor apropiate. Sunteţi ales ca lider al grupului din care faceţi parte şi porniţi un fel de campanie pentru a vă afirma.

Balanţă

Doriţi mai mult decât vi se oferă şi sunteţi permanent nemulţumit de familie şi de „condiţiile” de la serviciu. Relaţiile colegiale se schimbă permanent şi nu în cel mai plăcut mod pentru dv. Căutaţi, fără prea mult succes, motive pentru starea dv. de nemulţumire şi „acreală”.

Scorpion

Nu mai aveţi aşa multă încredere în propriile posibilităţi şi veţi apela la partenerul de cuplu să vă ajute. Drumurile rămân în actualitate, ca şi problemele de sănătate. Tristeţea şi melancolia afectează şi modul în care comunicaţi cu cei din jur. Nu sunteţi atent la investiţii.

Săgetător

Cei care au copii încearcă să le „aranjeze” viitorul, să-i ajute să-şi găsească locuri de muncă avantajoase, dar aceştia refuză şi preferă să fie ajutaţi doar financiar. Ridicaţi bariere trainice între dv. şi cei pe care nu de mult timp îi admiraţi şi pe care îi foloseaţi ca scut.

Capricorn

Încă nu vă vine să credeţi că din punct de vedere profesional şi financiar înregistraţi succes după succes. Primiţi însă veşti, care nu vă convin deloc, despre o moştenire. În perioada următoare, e de preferat să fiţi modest şi mai aproape de muritorii de rând, colegi sau prieteni.

Vărsător

Cu toate că îi reproşaţi partenerului cheltuielile exagerate, ştiţi că veţi înlocui uşor sumele respective. După-amiază, vă lăudaţi cu măsură, tocmai când aţi finalizat o activitate deosebită. Pentru moment, nu mai beneficiaţi de niciun fel de protecţie din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic, 28 septembrie 2016: Peştii sunt promovaţi

Prea exuberant, nu luaţi în seamă neînţelegerile care apar în jurul dv. şi nici discuţiile în contradictoriu care au loc în familie. Nativii căsătoriţi vor copii, iar celibatarii doresc o parteneră nouă. Recenta dv. promovare vă face să visaţi la posibilităţi aproape grandioase.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite