Horoscop zilnic, 28 martie 2015: Fecioara face excese erotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 28 martie 2015. FOTO Arhivă Adevărul
Horoscop zilnic, 28 martie 2015. FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 28 martie 2015. Majoritatea nativilor manifestă o sensibilitate aparte în această zi. Relaţiile cu apropiaţii pot fi destul de tensionate în cazul unora.

Horoscop zilnic, 28 martie 2015: Berbecul au aventuri erotice 

Norocoşi sunt studenţii şi elevii, ce au succese nenumărate, subestimate însă de familie. Sunt posibile aventuri erotice ocazionale. Aceşti nativi reuşesc să restabilească destul de uşor relaţiile de prietenie la care tânjeau fără speranţă până acum. 

Taur 

Eşti invidiat atât timp cât nimeni din jurul tău nu mai are un noroc financiar atât de evident, dar este mai puţin normal să fii atât de sensibil. Seara, dialogul cu prietenii e viciat de cuvinte dure, aşa că nu te poţi relaxa decât în propria casă. 

Gemeni

Relaţiile parteneriale sunt iar armonioase, dar te-ai obişnuit deja cu acest aspect al vieţii tale. Eşti în continuare foarte senzual şi ai o fantezie erotică fără limite. Pot apărea însă pericole ori accidente imprevizibile numai pentru familişti. 

Rac

Toţi sunt decişi să facă economii în secret. Mult prea sensibili, se consideră nedreptăţiţi când nu le sunt luate în seamă ideile profesionale cu adevărat de excepţie. Îşi varsă focul când ajung la ei acasă şi îi găsesc nod în papură persoanei iubite. 

Horoscop zilnic, 28 martie 2015: Leii au probleme financiare

Senzualitatea îţi joacă feste şi aşa ajungi în fiecare seară în pat cu „inamicul”. Mijloacele financiare sunt pentru moment minime. Persoana iubită este mai mult plecată ori chiar tu faci deplasări lungi şi foarte stresante. Controverse numeroase.

Fecioară

Eşti exagerat de sensibil, dar ai şi o intuiţie excepţională care te ajută să depăşeşti problemele majore care vor apărea pe neaşteptate. Toţi nativii fac excese erotice şi toţi au grijă să-şi ascundă efemerele aventuri. Bugetul este aproape la minimum.

Balanţă

Eşti mai puţin meticulos şi mai puţin încăpăţânat, aşa că vei accepta unele sugestii din partea persoanei iubite ori a amicelor tale, care pot fi de bun augur. E posibil să apară multe contracte ori diverse activităţi, care îţi vor limita libertatea. 

Horoscop zilnic, 28 martie 2015: Scorpionul nu îi dă atenţie persoanei iubite

Ca de obicei îţi place să te implici în toate activităţile casnice şi, dacă este posibil, să înveţi câte puţin din toate, dar de această dată vei cam exagera. Părinţii nu mai au deloc timp pentru copii, iar persoana iubită parcă nici nu ar mai exista.

Săgetător

Eşti preocupat înainte de toate de restabilirea unui buget familial cât de cât echilibrat. Nu uiţi că eşti dator prietenilor şi e posibil să intri în conflict cu persoana iubită în momentul în care îi vei mărturisi ce priorităţi ai stabilit singur. 

Horoscop zilnic, 28 martie 2015: Capricornii călătoresc de plăcere

Sunt în continuare posibile călătoriile lungi de plăcere, dar şi o „reconfigurare” la nivel locativ. Ai un fel de revelaţie prin care ţi se clarifică toate etapele necesare depăşirii situaţiei de stres şi conflict familial actual. Discuţii lămuritoare.

Vărsător

E bine să nu mai amâni implicarea în activităţile de rutină şi să preiei rolul de cap al familiei fără întârziere. Pentru unii nativi, se iveşte pe neaşteptate o ocazie să facă afaceri lucrative cu parteneri străini ori chiar să plece în străinătate. 

Peşti

Dimineaţă, pentru că te simţi bine, faci mari eforturi la toate nivelurile. Toate excesele vor fi penalizate până la urmă printr-o revenire a simptomelor care te-au ocolit în ultima perioada, aşa că ar fi bine să îţi temperezi intervenţiile inoportune. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite