Horoscop zilnic, 25 septembrie 2016. Posibile cadouri valoroase pentru Capricorni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 25 septembrie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 25 septembrie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 25 septembrie 2016. Nativii din Berbec au pe bună dreptate impresia că nemulţumirile persoanei iubite sunt exagerate, în timp ce Capricornii ar putea să primească obiecte cu o valoroase, deosebite.

Horoscop zilnic, 25 septembrie 2016. Berbecii, exasperaţi de nemulţumirile persoanei iubite

Exuberanţa şi pofta de viaţă te fac un companion foarte dorit şi acceptat de toată lumea. Partenerul de viaţă este singurul cârcotaş. Nemulţumirile persoanei iubite ţi se par exagerate, mai ales că a fost de acord cu schimbările pe care le-ai făcut.

Taur

Posibilitatea de a face o călătorie lungă în provincie te atrage, numai că apar şi obligaţii neplăcute de care nu ai cum să scapi. Este necesar să îţi păstrezi calmul atunci când persoana iubită îţi spune că are alte „planuri” de viitor decât tine.

Gemeni

Îţi manifestezi tenacitatea într-o singură direcţie şi eşti lăudat prima oară pentru rezistenţă. Atragi intenţionat atenţia asupra calităţilor tale. Nu eşti împotriva schimbărilor, doar că ţi se cere să acţionezi fără un grafic stabilit prealabil.

Rac

Reuşită „profesională” prin dotări de ultimă generaţie ori în activităţi legate de bucătărie. Tendinţă de avariţie, de edificare a unor fonduri bancare. Toţi amicii vor refuza să se implice în activităţile pe care ai de gând să le începi cât mai repede.

Leu

Degeaba doreşti să-i înveţi pe toţi cei dragi să se apere de duşmăniile care apar în jurul lor ca ciupercile după ploaie. Nici tu nu eşti un bun diplomat! Laşi impresia că suferi din cauza celor cu care convieţuieşti, însă realitatea este totuşi alta.

Fecioară

Colaborare familială impusă de unele rude. Partener de cuplu prosper care îţi cere să colaborezi ca să obţii îmbunătăţirea situaţiei financiare. Reproşurile la care nu renunţi pot fi de-a dreptul jignitoare pentru prieteni ori colaboratorii mai vechi.

Horoscop zilnic, 25 septembrie 2016. Balanţele, relaţii tensionate cu prietenii

Muncă susţinută şi posibilă „promovare” casnică, în cazul în care accepţi să pui în practică toate indicaţiile persoanei iubite. Relaţiile cu prietenii de o viaţă se pot tensiona din cauza unor pierderi pricinuite de un „contract” semnat doar de tine.

Scorpion

Mare atenţie la eforturile pe care le faci dimineaţă! Nimeni din anturaj nu vede cât eşti de obosit, iar tu crezi că eşti indestructibil. Toate speranţele tale depăşesc cu mult realizările financiare din ultima perioadă. Seara, partener nemulţumit!

Săgetător

Conformaţia sportivă şi energia te împiedică să te opreşti când nu mai dispui de resurse vitale şi eşti în pericol să clachezi. Chiar dacă familia răspunde afirmativ cererilor tale, doreşti şi ca cei dragi să accepte fără comentarii persoana iubită.

Horoscop zilnic, 25 septembrie 2016. Capricornii primesc în dar obiecte valoroase

Apar multe prietenii şi o disponibilitate bună de a-i înţelege pe cei din anturaj. Ai o mare influenţă asupra rudelor, de care însă nu te foloseşti. Nu este exclus să primeşti obiecte valoroase mai deosebite. Melancolia ta este criticată de anturaj.

Vărsător

Afirmare familială mult dorită, dar şi situaţii ce implică rănirea orgoliului. Evenimentele se succed cu repeziciune şi nu sunt aducătoare de satisfacţie. Este necesar să îţi temperezi emoţiile şi să participi activ la întâlnirea programată de prieteni.

Peşti

Relaţiile cu persoana iubită rămân dure, deşi faci orice este posibil pentru a o îmbuna. Regreţi cuvintele critice şi momentele de irascibilitate. Seara, îţi concentrezi atenţia asupra vieţii de familie şi uiţi că le-ai făcut promisiuni prietenilor.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite